Sju drömvärvningar som alla Liverpoolsupportrar suktar efter

Sommaren är här och med den öppnar transferfönstret och möjligheterna att förstärka sitt lag.
Här är sju drömvärvningar alla Liverpoolfans trånar efter efter.

Pierre-Emerick Aubameyang
Anfallaren som öst in mål för Dortmund dem senaste säsongerna skulle vara ett perfekt nyförvärv för ett Liverpool som behöver få in en riktig målgörare längst fram. Den gångna säsongen vann han skytteligan i Bundesliga med sina 31 fullträffar på 32 ligamatcher. 28-åringen värvades en gång i tiden av just Jürgen Klopp, som nu tränare Liverpool, till Dortmund och den tyske tränaren skulle nog mer än gärna vilja återförenas med den gabonesiska landslagsspelaren.

Mohamed Salah
Den offensiva och extremt kvicke egyptiern har vid ett flertal tillfällen kopplats samman med Liverpool denna sommar. Han stod noterad för 15 mål och 11 assist när Serie A-säsongen summerades och var en stor anledning till Romas frejdiga offensiv. 25-åringens egenskaper skulle passa väl in i ett Liverpool lett av Klopp som är i stort behov av snabba spelare som vågar utmana och kan riva upp sår i motståndarlagens försvar.

Virgil van Dijk
Liverpool var tidigt ute och annonserad sitt intresse för den holländska försvararen. Något som hans klubb Southampton inte uppskattade och efter att de hotat att anmäla Liverpool för att de tagit kontakt med spelaren på ett regelvidrigt sätt så backade Liverpool och bad om ursäkt. Men att klubben behöver värva in en mittback av klass är ingen hemlighet och i den 25-åriga försvararen skulle de få just det. Mittbacken har sedan incidenten tydligt visat att han vill bort och det återstår att se om det sista ordet är sagt.

Stefan de Vrij
Om Liverpool redan bränt broarna för en möjlig affär med Southampton och van Dijk så skulle ett hett alternativ kunna vara hans mittbackskollega i det holländska landslaget. De Vrij har sedan han anslut till Lazio 2014 varit en av Serie A:s bästa försvarare och det har varit extremt påtagligt hur mycket svagare ett Lazio utan de Vrij varit jämfört med när 25-åringen funnits med och styrt laget bakifrån.

Riyad Mahrez
Den kvicke yttern som på landslagsnivå representerar Algeriet sägs jagas av många även denna sommar. Efter att ha varit den bästa spelaren i ett Leicester som sensationellt vann ligan förra året var det många som fick upp ögonen för 26-åringen. I Liverpool skulle han med sin fart och tekniska briljans vara ett ständigt och nödvändigt hot mot alla motståndarförsvar som behöver luckras upp.

James Rodriguez
Colombianen som i VM 2014 charmade en hel fotbollsvärld sägs vara på väg att lämna Real Madrid. Liverpool ska inte vara den enda intressenten men visst skulle den offensivt spelskicklige mittfältaren vara en förstärkning för Merseyside-laget. Med sin fina teknik och blick för spelet är 25-åringen en mästare på att hitta in med bollar bakom motståndarförsvaren och kan dessutom hota utifrån med sitt fina tillslag.

Alexandre Lacazette
Den franske anfallaren har mer eller mindre varje sommar ryktats vara på väg att lämna sitt Lyon som han än så länge varit trogen hela sin karriär. Men nu i sommar har han öppet deklarerat att det är dags för honom att ta nästa steg i karriären. Den 26-årige fransmannen är med sina 100 mål i den franska ligan den målgaranti Liverpool behöver från en toppforward.

LÄS MER: Triangeldramat i Premier League som kan sätta Arsenal i en riktigt tuff sits