Sensationella uppgifter: Här är nya, oväntade klubben som vill värva Zlatan i januari!

Nu radar sig italienska klubbar upp för Zlatan Ibrahimovic.
Flera lag ryktas nämligen vilja ha svenskens tjänster i januari.
Men nu dyker också en helt oväntad klubb upp i jakten på ”Ibra”.

Zlatan Ibrahimovics framtid i Los Angeles Galaxy är högst osäker. Nuvarande kontraktet går ut vid årsskiftet och svensken själv har flörtat med tanken på att lämna USA efter året.

Nya sillyryktet om Zlatan

Redan inför helgens åttondelsfinalmöte med Minnesota United sa Zlatan att det till och med kunde vara hans sista match i karriären. Men Galaxy vann med 2-1 och MLS-slutspelet rullar vidare för deras del.

Zlatan Ibrahimovic
191008 Zlatan Ibrahimovic at the revealing ceremony of his statue at Stadiontorget on October 8, 2019 in Malmö. Photo: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / 92363

Men alla rykten om Zlatan avstannar verkligen inte. Det allra starkaste spåret just nu är Serie A-klubben Napoli och där har tränaren Carlo Ancelotti verkligen flörtat tillbaka.
– Jag ska ringa honom i kväll och säga att vi väntar på honom. Jag har stor tillgivenhet till honom och jag såg att han gjorde 29 mål på 30 matcher i MLS. Jag kan berätta för er hur samtalet gick, efter att jag ringt honom, sa italienaren till Sky Sport Italia.

Oväntad klubb vill ha ”Ibra”

Nu kommer Corriere dello Sport med helt nya uppgifter och plockar in två nya klubbar i jakten på Zlatan. Dels är det Inter som vill värva tillbaka Zlatan i januari och ge honom ett halvårskontrakt.

Zlatan Ibrahimovic, Los Angeles Galaxy
190413 Zlatan Ibrahimovic of LA Galaxy during the MLS regular season football match between LA Galaxy and Philadelphia Union on April 13, 2019 in Los Angeles. Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 87922

Men desto mer oväntat är den andra klubben. Det handlar om att Bologna ska erbjuda Zlatan ett korttidskontrakt på sex månader för att få in svensken under hela vårsäsongen.

Lagkamrat med MFF-spelaren

Bologna ligger just nu på en 13:e plats i Serie A och vill få in Zlatan för att lyfta i tabellen. Men frågan är om de verkligen har de ekonomiska resurserna för att bemöta 38-åringens lönekrav.

I Bologna skulle Zlatan bli lagkamrat med landsmannen och förre Malmö FF-spelaren Mattias Svanberg.

LÄS MER: Roy Keanes råd till Manchester United: ”Gå och köp honom bara, vad väntar ni på?”