Sanningen bakom den absolut skönaste bilden från U21-EM: ”Du är kung!”

Hemma i tv-sofforna blev alla lika förvånade.
Vad gör en orange vattenkanna mitt i den svenska U21-klacken?
Här är sanningen om U21-EM:s absolut skönaste bild.

Svenska fansen har fullständigt tagit över U21-EM och hyllas i hela Europa för sitt enorma engagemang. Men under matchen i går mot Polen togs det till en helt ny nivå när en svensk helt plötsligt dök upp med en orange vattenkanna på läktaren.

Ingen som såg matchen missade det helkonstiga när den enorma vattenkannan dök upp mitt i klacken och alla fullkomligen älskade det. Tack vare ett inlägg på Twitter har nu ”kungen” identifierats som svenske supportern Måns Hemgren.
– Vi körde ramsan ”kanna på, kanna på, vi är från Svealand…” i Kielce på torget. Så vi löste en kanna där och alla tyckte att det var en kul grej och hakade på, säger Hemgren i en intervju med Sportbladet.
– Sen kände jag att det måste vi ju spinna vidare på. Jag hade kannan hela dagen i går och många ställde frågor och tyckte det var roligt. Sen måste man ju försöka ta supporterkulturen framåt.

Klockrena bilden på Hemgren och vattenkannan spreds så mycket på Twitter att den nådde hela vägen till Polen där supportern klev in och kommenterade det enda självklara: ”Kanna på, kanna på”. Men frågan som alla undrar är hur han lyckades få in vattenkannan på läktaren?
– Jag trodde att det skulle bli svårt, men det var hur lugnt som helst. Hon som visiterade där jag gick in sa bara ”why?” och garvade. Jag sa bara ”kanna på, you know” och gick in, säger han som utsetts till ”kung” på Twitter, till Sportbladet.

LÄS MER: Division 5-laget får hela sport-Sverige att skratta med klockrena liverapporten.