Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Ronaldos helfräcka passning till Real Madrid – efter fiaskostarten

Real Madrid-fansen kan få chansen att se den 41-årige Ronaldo spela i den vita tröjan igen. I alla fall om man får tro brassen själv – som skickar en riktigt skön passning till sin forna klubb.

Förra året tog Real Madrid hem både Champions League och La Liga. Men i år har klubben fått en tuff start på säsongen. På fem ligamatcher har ”Los Blancos” bara skrapat ihop åtta poäng och senast i veckan blev det förlust på hemmaplan när Betis knep tre poäng efter ett sent segermål.

Trots den mängd klasspelare klubben besitter verkar anfallet kuna stärkas ytterligare. I alla fall om man frågar legendaren Ronaldo.

”Jag kommer direkt”

Ronaldo, som i dag är ambassadör för Real Madrid, konstaterade under ett evenemang i veckan att klubben inte har några vidare anfallsproblem trots den tuffa starten. Men skulle det vara så att klubben vill ha förstärkning står han redo att hoppa in.
– Om klubben behöver en central forward? Jag kan komma i form direkt, säger Ronaldo enligt spanska AS.

Den 41-årige brassen spelade i Real Madrid mellan 2002 och 2006 och gjorde 104 mål på 177 matcher för klubben. Trots den tunga starten på ligan ser han inga anledningar till att oroa sig för fortsättningen. Men att vi får se Ronaldo göra ytterligare matcher i den vita tröjan förblir nog endast en dröm.

LÄS MER: Värsta rivalens helsköna Twitterhån – efter infekterade stjärnbråket i PSG

 

Läs mer om...