Rejäla påhoppet mot Zlatan Ibrahimovic – under fotbolls-VM: ”Håll käften, din clown!”

Zlatan Ibrahimovic är på plats i Ryssland för fotbolls-VM.
Men han väcker rejäl irritation – i Norge.
– Häll käften, Zlatan, säger norske legendaren Jan Åge Fjörtoft i ett påhopp till VG.

Fotbolls-VM är i full gång och Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna är på plats i Ryssland. Men inte som spelare. Istället är Zlatan Ibrahimovic i VM för rena reklamuppdrag.

Irriterad på Zlatan

Ändå skapar Zlatan rejält med rubriker under sin tid i Ryssland. När han landade i förra veckan bjöd Los Angeles Galaxy-svensken på en rejäl passning till svenska landslaget och förbundskapten Janne Andersson.

En gliring eller ett smart marknadsföringsknep, oavsett vad så är det inte alla som har uppskattat Zlatans ord. En som verkligen är duktigt irriterad på Zlatan är norske landslagslegendaren Jan Åge Fjörtoft.

Norrmannens påhopp

Norrmannen har gjort 70 landskamper för Norge och är numera norsk tv-expert. Han har ett tydligt meddelande till Zlatan.
– Jag lät mig charmas när han gjorde de där målen i MLS. Och han har gjort några av de bästa målen i fotbollshistorien. Men nu ser han ut som en clown. Zlatan, du ska vara en supporter av Sverige, men du gör för mycket skit. Håll käften nu. Du kan prata sen, när Sverige har åkt ut, säger Fjörtoft till norska tidningen VG.

Och norrmannen skickade även en passning till Zlatan på Twitter, med samma budskap.
”De senaste veckorna har du varit en clown”, skriver Fjörtoft.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Allt du behöver veta om fotbolls-VM 2018!

Svenska VM 94-vapnet som ska grundlura Sydkorea i VM-premiären: ”Ni ska få se!”