PL-storklubben vill värva Gareth Bale redan i januari – erbjuder superstjärnan i bytesaffär

Gareth Bale har det kämpigt i Real Madrid.
Nu kan han återvända till Premier League.
Enligt uppgifter trappar nu Tottenham upp jakten på storstjärnan.

Gareth Bale värvades för dyra pengar till Real Madrid, och har haft flera framgångsrika år i den spanska gigantklubben. Men walesaren har inte haft det helt problemfritt.

Kan lämna i januari

De senaste åren har speltiden blivit mindre, mycket på grund av skador, men han har även haft problem utanför planen. Bale uppges osams med klubbledningen och var i somras nära att lämna för Kina, men blev till sist kvar.

Gareth Bale, Real Madrid
180526 Gareth Bale of Real Madrid after the UEFA Champions League final between Real Madrid and Liverpool on May 26, 2018 in Kyiv. Photo: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / 170178

Under hösten har han fått rejält med skit av fansen efter att ha hållit en flagga där han skojade om att han väljer Wales och golf före Real Madrid. Nu talar allt för att han, antingen i januari eller i sommar, lämnar klubben.

Enorma förslaget

Och det saknas verkligen inte intresse för stjärnan. Flera Premier League-klubbar uppges intresserade – och nu tycks Tottenham lägga in ytterligare en växel i jakten.

Gareth Bale, Real Madrid
180526 Gareth Bale of Real Madrid with the trophy after the UEFA Champions League final between Real Madrid and Liverpool on May 26, 2018 in Kyiv. Photo: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / 170178

Enligt spanska El Desmarque är Spurs, och José Mourinho, benägna om att värva Bale redan i januari – och är beredda att skicka Christian Eriksen åt andra hållet. Det danska mittfältsesset har ett utgående kontrakt och har jagats av Real Madrid, och för att undvika att tappa honom gratis i sommar så ska man alltså nu vara beredda att inkludera honom i en bytesaffär mot Bale. Tottenham ska dessutom vara villiga att betala cirka 300 miljoner kronor för att få till affären.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!