Oväntade beskedet – Zlatan bestraffas efter hattrickshowen i natt: ”Besviken”

Zlatan Ibrahimovic hade stor hattrickshow i natt.
Men nu bestraffas svensken av reglerna i MLS.
Vilket gör att Zlatan missar nästa ligamatch.

Han är fullständigt glödhet just nu. Zlatan Ibrahimovic öser in mål i MLS för tillfället och är nu uppe i hela 15 mål på 17 matcher.

Det efter den stora hattrickshowen i natt mot Orlando när Los Angeles Galaxy vände och vann med 4-3, allt tack vare ”Ibra”. Zlatan var inblandad i alla mål när han gjorde tre fullträffar och ett assist.

Zlatan tackar nej

Men efter målsuccén bestraffas nu Zlatan med en match avstängning – på grund av något som inte ens hände på planen. Det är inför MLS All Star-match där ligans bästa spelare gör upp mot italienska storklubben Juventus.

Zlatan hade varit given i All Star-elvan men har dock valt att tacka nej till matchen mot hans gamla lag den 1 augusti.
– Jag är besviken över att missa matchen mot Juventus, en av mina gamla klubbar. Jag vill tacka supportrarna för att ni röstade fram mig till All Star-laget. Det viktigaste för mig nu är att göra mål och hjälpa LA Galaxy till slutspel, säger Zlatan i ett pressmeddelande från LA Galaxy.

Då straffas Zlatan

Och MLS uppskattar inte nobben. Ligan har som regel att spelare som tackar nej till All Star-matchen bestraffas med en matchs avstängning just för att de största spelarna i ligan ska spela matchen.

Men Zlatan vägrar spela matchen och enligt uppgifter i Los Angeles Times beror det på det matchandet med många resor samt att All Star-matchen spelar på konstgräs i Atlanta.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Zlatans helt klockrena svar – efter stora hattrickshowen: ”Jag borde ha gjort…”

Zlatans osannolika MÅLSHOW i natt – gjorde hattrick i mäktiga vändningen!