Nya lagkamratens första ord om bråket med Zlatan: "Det är en kick"

Nya lagkamratens första ord om bråket med Zlatan: ”Det är en kick”

2016 tog Zlatan Ibrahimovic ett grepp runt halsen på Simon Kjaer.
Nu har de blivit lagkamrater i Milan.
– Vi har haft våra duster, säger nya lagkamraten Kjaer om Zlatan.

AC Milan har gjort klart med två nyförvärv i januari: Simon Kjaer och Zlatan Ibrahimovic. Den duon har också en rejält brokig relation sedan innan.

Bråk med Zlatan

2016 möttes dansken och svensken när Manchester United och Fenerbahce spelade mot varandra i Europa League. Och det hettade till rejält mellan nordmännen.

Zlatan Ibrahimovic, Simon Kjaer
Zlatan Ibrahimovic och Simon Kjaer. FOTO: Twitter

Zlatan tog ett grepp runt halsen på Kjaer efter en irriterad situation och domaren fick gå emellan innan bråket lugnade ned sig. Nu ska alltså duon spela ihop i samma klubblag.

”Det ger en kick”

Danske mittbacken Kjaer har med sina första ord i Milan uttalats sig om relationen till Zlatan.
– Jag har stött på honom (Ibrahimovic) på planen vid flera tillfällen i min karriär. Vi har haft några duster, men det finns inga problem mellan oss nu utan vi jobbar mot samma mål. Hans närvaro ger alla här en kick, han är en stor mästare och har en karriär som talar för sig själv. Det är ett nöje för alla att ha honom i laget, säger dansken till Milans officiella webbplats.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
200106 Zlatan Ibrahimovic of Milan reacts during the Serie A match between Milan and Sampdoria on January 6, 2020 in Milano. Photo: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / 92428

Det verkar alltså som att allt gammalt groll mellan svensken och dansken är bortblåst. Nästa match för Milan är i ligan mot Udinese på söndag, då kan Zlatan göra sin första hemmamatch för start sedan återkomsten till klubben.

LÄS MER: Otroliga detaljen som visar att Zlatan är bäst i Serie A – slår både Ronaldo och Lukaku