Nya drömbeskedet om Zlatan Ibrahimovic efter stora succén – som får varenda Milan-supporter att jubla

Stor succé under inledningen av säsongen.
Nu kommer ett drömbesked för alla Milan-fans.
Allt pekar nämligen på att Zlatan Ibrahimovic kommer att förlänga sitt kontrakt ytterligare ett år.

Zlatan Ibrahimovic återvände till Milan och europeisk fotboll efter två säsonger i MLS och LA Galaxy. De som var oroade över att svensken tappat i kvalitét, och skulle ha svårt att hänga med i en av världens bästa ligor, fick dock snabbt tänka om.

Otrolig form

Redan under våren dominerade svensken fullständigt, och med svenskstjärnan i spetsen så förvandlades Milan från ett mittenlag till ett lag i toppen, som till sist även säkrade en Europa-plats. Svensken belönades därför med ett nytt kontrakt, då han i somras förlängde med Milan i ett år, och hans nuvarande avtal går således ut under sommaren 2021.

200921 Zlatan Ibrahimovic of AC Milan during the Serie A game between AC Milan and Bologna on September 21, 2020 in Milano. Photo: Maurizio Borsari / BILDBYRÅN

Men nu under hösten så har Ibrahimovic befäst sin status ytterligare i Milano, och han har verkligen visat att formen under våren inte var någon tillfällighet. Anfallsstjärnan har, på grund av att ha testats positivt för coronaviruset, endast spelat tre matcher i ligan – men har där visat upp en vansinnig form med sex gjorda mål.

ANNONS: Hos Unibet får man nu 100 kr extra att spela för vid första insättningen! Klicka här för att öppna ett konto och ta del av 100 kronor extra vid din första insättning hos Unibet.

Nya, spännande uppgifter

Lägg där till att två av de tre matcherna som Ibrahimovic hunnit med att spela har varit mot storlagen Inter och Roma, vilket gör insatserna än mer imponerande. Och nu tyder allt på att den svenske superstjärnan belönas rejält.

200921 Zlatan Ibrahimovic of AC Milan celebrates after scoring 1-0 during the Serie A game between AC Milan and Bologna on September 21, 2020 in Milano. Photo: Maurizio Borsari / BILDBYRÅN

Enligt sajten Sempremilan, som hänvisar till den italienska tidningen QS, så ska nämligen Milan och ibrahimovic vara redo och överens om att förlännga samarbetet med varandra i ytterligare ett år. Det var alltså nyligen som svensken förlängde sitt kontrakt med ett år, men enligt de nya uppgifterna så ska nog ett kontraktsförslag finnas för Ibrahimovic att skriva på, vilket isådana fall gör att han stannar till sommaren 2022.

Även stjärnmålvakten förlänger

Uppgifterna kommer samtidigt som det även rapporteras om att stjärnmålvakten Gianluigi Donnarumma förlänger sitt utgående kontrakt, vilket än förstärker intrycket av att Milan är en klubb som det blåser positiva vindar kring, och som tycks ha kommit på rätt köl igen efter många, tunga år.

LÄS MER: Beviset: Nu är Zlatan en av världens 10 bästa någonsin – efter galna målsuccén!

Få våra nyhetsbrev!