Nya draget som kan ta landslagsmålvakten Robin Olsen till Premier League!

Nya draget som kan ta landslagsmålvakten Robin Olsen till Premier League!

.

Robin Olsen har länge ryktats till Premier League.
Nu är det närmare än någonsin innan.
Då svensken kan ingå i en bytesaffär, rapporterar Football Italia.

Framtiden i Roma har varit rejält osäker för svenske landslagsmålvakten Robin Olsen. Inte minst efter att Roma värvat en ny målvakt i Pau Lopez under sommaren.

Olsen till Premier League?

Enligt de flesta uppgifter ses nye spanjoren som ersättare till Olsen i målet. Därför talar allt för att svensken kan byta klubb under sommaren.

190610 Goalkeeper Robin Olsen of Sweden ahead of the UEFA Euro Qualifier football match between Spain and Sweden on June 10, 2019 in Madrid.
Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN

Olsen har länge ryktats till Premier League och Watford – och nu är det närmare än någonsin. För Roma vill göra affärer med Watford i sommar.

Roma vill göra affärer

Roma vill ha en ny poänggörande ytter och har varit intresserade av Milans Suso. Men där avskräcker priset på hela 400 miljoner kronor alldeles för mycket.

Istället har italienarna ställt in siktet på Watfords Gerard Deulofeu som sommarens stora värvning. Football Italia rapporterar nu att Roma är beredda att erbjuda Olsen plus 150 miljoner kronor för att få loss Deulofeu.

En bytesdeal som absolut skulle gynna Olsen för att få till en drömflytt till Premier League. Vi får se vad Watford säger om Romas bytesförslag.

LÄS MER: Arsenal helt överens med Real Madrid – kan nu göra dubbelvärvning

Här är de 5 storklubbarna som gör upp om att värva Gareth Bale i sommar!