Nya detaljen kring Zlatan Ibrahimovic – som avslöjar precis allt om stjärnsvenskens framtid

Zlatan Ibrahimovics framtid är fortfarande osäker.
Men nu kommer detaljer som kan avslöja hans planer till hösten.

Zlatan Ibrahimovic har gjort enorm succé sedan flytten till Milan vid årsskiftet. Svensken har själv bidragit stort med mål och framspelningar, och har även hyllats för sina ledaregenskaper på och vid sidan av planen.

Nya detaljen

Men svensken har ett utgående kontrakt, och vad som egentligen väntar i framtiden har varit högst oklart. Ibrahimovic har ryktats till en rad klubbar, bland annat svenska Hammarby där han även är delägare, men nu tyder allt på en fortsättning.

Zlatan
200801 Zlatan Ibrahimovic of Milan celebrates during the Serie A match between Milan and Cagliari on August 1, 2020 in Milano. Foto: Danielle Buffa/Bildbyrån

De senaste rapporterna från Italien har samstämmigt pekat på att Ibrahimovic kommer att skriva på en förlängning på ett år. Och nu kommer ytterligare detaljer som tyder på just en fortsättning i Milan.

Byter tröjnummer

Enligt Corriere dello Sport, vilket Fotbollskanalen rapporterar om, så kommer Zlatan Ibrahimovic nämligen att byta tröjnummer till nästa säsong. Under våren har svensken spelat med nummer 21 på ryggen, men nu väntas han i stället ta över nummer 9 eller 10, vilket alltså verkligen pekar på att han planerar för ytterligare en säsong i storklubben.

Zlatan
200801 Zlatan Ibrahimovic during the Serie A match between Milan and Cagliari on August 1, 2020 in Milano. Foto: Matteo Gribaudi/Bildbyrån

Samtidigt hävdar tidningen att det Zlatan ”vilken dag som helst” kan krita på ett nytt kontrakt. Samma uppgifter ska trovärdiga Gazzetta dello Sport ha framhävt.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!

Få våra nyhetsbrev!