Nya beskedet: Marcus Bergs övergång blir inte av – här kan han hamna i stället

.

Ryktena sa att Marcus Berg var klar för Olympiakos.
Men nu kommer nya uppgifter om landslagsanfallarens nästa klubbadress.
Enligt grekiska sajten Agona Sport har den grekiska storklubben ”stängt dörren” för Berg.

I sommar går Marcus Bergs kontrakt med Al-Ain ut. Tidigare uppgifter har gjort gällande att 32-åringen skulle fortsätta karriären i grekiska storklubben Olympiakos. Men nu verkar övergången inte bli av.

”Har inte stängt några dörrar”

Enligt Agona Sport så kommer parterna inte överens om ett kontrakt. Olympiakos ska nu ha stängt dörren för en övergång och börjat leta efter en anfallare på annat håll.

181120 Marcus Berg, Sebastian Larsson and Ludwig Augustinsson celebrates after the 2-0 goal during the Nations League football match between Sweden and Russia on November 20, 2018 in Stockholm.
Foto: Joel Marklnd/Bildbyrån

Marcus Berg kommenterade sin framtid under EM-kvalmatcherna mot Spanien och Malta.
– Jag har inte stängt några dörrar. Det är framför allt en klubb det skrivits om (Olympiakos), men jag tänker inte kommentera specifika klubbar. Om vi pratar Blåvitt så är det min klubb men annars tänker jag inte säga mer om specifika klubbar.
– Vi är öppna för allt. Jag har inte stängt några dörrar alls, det är klart det förmodligen lutar åt utomlands något år till. Vi får se, det ska stämma för mig och familjen, sa han till Expressen.

Berg, som spelade i Panathinaikos mellan 2013 och 2017, ska enligt Agona Sport i stället välja mellan att fortsätta karriären i Turkiet eller Qatar.


 

Läs mer om...