Nu avslöjas sanningen bakom Cristiano Ronaldos så oväntade utspel efter CL-finalen

Nu avslöjas sanningen bakom Cristiano Ronaldos så oväntade utspel efter CL-finalen

Cristiano Ronaldos utspel efter Champions League-finalen överraskade hela fotbollsvärlden.
Nu avslöjas sanningen bakom följande ord:
– Inom några dagar ska jag ge ett svar till fansen…

Det blev inte Cristiano Ronaldo som avgjorde Champions League-finalen. Istället var det Gareth Bale som snodde huvudrollen med två mål i 3-1-segern mot Liverpool.

Men efter matchen lyckades portugisen ändå sno åt sig en hel del rubriker med sitt uttalande som väckte en hel del förvåning.
– Inom några dagar ska jag ge ett svar till fansen, sa Ronaldo efter CL-finalen.

Konflikten avslöjad

Ord som verkligen väckte till liv en rejäl sillycirkus. Nu rapporterar spanska tidningen Marca att man har hittat sanningen bakom orden och avslöjar förklaringen till Ronaldos kryptiska utspel.

Marca går direkt ut och utesluter en flytt för storstjärnan. Nuvarande kontraktet gäller till och med 2021 och där finns en helt svindlade utköpsklausul på hela 10 miljarder kronor.

Istället ska orden handla om konflikten med Reals klubbledning angående kravet på högre lön. Anledningen är Lionel Messi och Neymar så höga löner och att de faktiskt tjänar mer än Ronaldo. När även uppgifterna om att Real Madrid ska vara ute efter Neymar kom så vill Ronaldo markera ännu mer att han kräver högre lön.

”Känner sig förrådd”

Det blev sedan ännu värre när portugisen nåddes av uppgifterna att klubben är redo att ge Neymar precis den superlön som Ronaldo inte har fått.
”Det fick Ronaldo att känna sig förrådd”, skriver Marca.

Och därför ska Ronaldo ha använt sig av orden för att sätta ännu mer press på Real Madrid efter klubbens tredje raka CL-titel och förstärkta position som världens bästa klubb just nu.
”Det var kalkylerat”, skriver Marca om Ronaldos ord.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Allt du behöver veta om fotbolls-VM 2018!

Uppgifter: Liverpools galna värvningskupp – storstjärnan kan bli klar INNAN VM