Niklas Holmgren avslöjar: Det här är mitt eget favoritreferat

Niklas Holmgren avslöjar: Det här är mitt eget favoritreferat

Niklas Holmgren har bjudit den svenska sportpubliken på mängder av klassiska referat och citat. I en intervju med Sportbladet avslöjar han nu vilket som är hans egen favorit.

Niklas Holmgren har kommenterat svensk- och internationell idrott i TV sedan säsongen 1994/1995. Då inledde han karriären med matchen Manchester United – Nottingham Forrest och sedan dess har kommentatorn tagit sig allt längre in i svenska idrottshjärtan.

Genom åren har han bjudit på många klassiska referat, bland dessa när Zlatan avgör mot Ungern i VM-kvalet. Och i en lång intervju med Sportbladet, om karriären och livet, berättar han nu om sin egen absoluta favorit.
– Det som jag ofta blir påmind om är ”Titta här, titta där” Det var på Emirates och jag var lite krasslig vill jag minnas. Efter matchen tänkte jag inte så mycket mer än att det hade varit en spännande match och Gallas hade kvitterat på slutet, men när jag letade efter taxi började det ösa in sms och telefonsamtal om vilket jäkla referat jag hade gjort, säger Holmgren till Sportbladet.

LÄS MER: 7 största ögonblicken med Niklas Holmgren

Se Holmgrens magiska favoritreferat här: