När Zlatan tog sig in i Beckhams telefon – och kom med en sågning som fick hela fotbolls-världen att asgarva

David Beckham lyssnar bara på coola, engelska rockband.
Det trodde man, i alla fall…
Fram till att Zlatan tog sig en titt i världsstjärnans telefon – och fick hela fotbollsvärlden att garva.

Zlatan Ibrahimovic har spelat i några av världens allra största klubbar, och gjort enorma avtryck i samtliga. Han inledde Europa-karriären med spel i Ajax, men har sedan dess spelat i Italien, Spanien, Frankrike, England och USA, och fullständigt vräkt in mål i samtliga ligor.

Lagkamrat med världsstjärnan

Ibrahimovic har således, i sina många världsklubbar, hunnit med att spela med många av tidernas främsta fotbollsspelare. I Barcelona spelade han, till exempel, med Lionel Messi, i Barcelona, men på listan av legendariska lagkamrater finns även Alessandro Nesta, Patrick Vieira, Ronaldinho , Fabio Cannavaro och Gianluigi Buffon.

130512, Fotboll, Franska ligan, Lyon – PSG: David Beckham kramar om Zlatan Ibrahimovic när Paris Saint Germain vinner det franska ligaguldet 2013. Photo : Jean Paul Thomas / Icon Sport © Bildbyrån

Ibrahimovic har mängder av minnen med ikonerna, men det är även lätt att glömma bort att Ibrahimovic även spelat tillsammans med David Beckham. Zlatan var PSG:s största stjärna under åren i Frankrike, men under ett halvår fick han tuff konkurrens, åtminstone när det kommer till kändisskap, då David Beckham skrev på ett korttidskontrakt med klubben.

Sågningen av Beckham

Och där ledde ett plötsligt avslöjande från Ibrahimovic, om Beckham, till stora rubriker i fotbollsvärlden. Och för Beckham var det kanske inte helt smickrande… Ibrahimovic hade nämligen tagit sig en titt i Beckhams telefon, och hans spellista, och chockats över innehållet.

– Vi tittade igenom den där, och det var massa låtar från Justin Bieber, Jonas Brothers och Selena Gomez. Vi trodde nog på coola, engelska rockband och lite hiphop, sa Ibrahimovic.

151124 Zlatan Ibrahimovic under en presskonferens inför fotbollsmatchen i Champions League den 24 november 2015 i Malmö. Foto: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN

Ibrahimovic gillade helt enkelt inte innehållet i spellistan – som kanske vanligtvis gick ut till en lite yngre målgrupp än Beckhams – och han skämtade då till det.

– Det är skönt att veta att inte ens David Beckham har en bra smak i precis allt, sa Zlatan.

LÄS MER: Sveriges glädjebesked inför ödesmatcherna – regeln som kunde fälla blågult stryks: ”Alla stod bakom detta”

Få våra nyhetsbrev!