När Ronaldinho förnedrade Jesper Blomqvist så grovt att lagkamraterna började skratta: ”Jag skäms…”

När Man United och Barcelonas legendarer möttes i en uppvisningsmatch för tre år sedan, blev Jesper Blomqvist en av målskyttarna.
Det minns ingen.
Den här tunneln, signerad Ronaldinho, är det dock ingen som har glömt.

Egentligen är det väl så här: ska man bli ordentligt förnedrad av en tunnel, så är det Ronaldinho som ska slå den.

Ronaldinho
060307 Fotboll, UEFA Champions League, Barcelona v Chelsea: Ronaldinho, Barcelona (Jubel) © Bildbyrån – Cop 58

Det finns ju inte en fotbollsspelare på planeten som skulle kunna påstå att de ALDRIG skulle åka på en tunnel av just Ronaldinho.

Superbrassen var utan tvekan världens bästa fotbollsspelare under ett par år i mitten av 2000-talet. Och få spelare har varit mer älskade. Kanske att några inbitna Real Madrid-fans säger emot, men det var ju i stort sett omöjligt att inte charmas av brassens sätt att spela fotboll.

Ronaldinho
080810 OS 2008, Fotboll, Brasilien – Nya Zeeland: Ronaldinho, jubel. © Bildbyrån – Cop 72 SWEDEN ONLY

Ronaldinho bjöd på mängder av highlights under årens lopp, framför allt från tiden i Barcelona. Den häftigaste tunneln slog han dock bara för tre år sedan.

Det var en uppvisningsmatch mellan Barcelona och Man Uniteds legendarer som Ronaldinho fullständigt FÖRNEDRADE Jesper Blomqvist.

Bjöd på ett leende

Svensken, som blev en av målskyttarna i Uniteds 3-1-seger, är så bortgjord att till om och med spelarna på planen reagerar.

I det här klippet nedan ser man Dwight Yorkes reaktion: händerna för ansiktet som om han skäms lite å Blomqvists vägnar.

150903 Manchester Uniteds Jesper Blomqvist under fotbollsmatchen Legends Game mellan Manchester United legends och Liverpool legends den 3 september 2015 i Stockholm. Foto: Johanna Lundberg / Bildbyrån / 135440

Även Blomqvist, själv en suverän dribbler på sin tid, bjöd på ett rejält leende efter situationen och konstaterade: ”Om det är av den här killen så känns det lite bättre”.

Kolla in tunneln här:

DELA gärna artikeln om du också älskar Ronaldinho!