När folkkäre Staffan Lindeborg visade upp sin allra härligaste sida – och skrämde livet ur Glenn Strömberg

Staffan Lindeborg skulle intervjua Glenn Strömberg nere i Italien.
Då spelade han ett spratt med den före detta fotbollsspelaren – och fick verkligen Strömberg att sätta hjärtat i halsgropen.

Staffan Lindeborg är en av våra allra mest folkkära mediaprofiler i Sverige. Han kommenterade flera idrottshändelser i över 30 år, och är enormt älskad av den svenska publiken.

Lindeborgs kupp

Genom sin långa och trogna tjänst på Radiosporten och SVT kommenterade Staffan Lindeborg otaligt många mästerskap, och framför allt i fotboll. Med sitt långa och gedigna cv har han stött på flera fotbollsstjärnor, inte minst Glenn Strömberg.

Den folkkäre Lindeborg kommenterade flera av Glenn Strömbergs matcher som spelare, och efter Strömbergs karriär på planen har han gått i Lindeborgs fotspår.

Foto: Twitter

Glenn Strömberg är i dag en av Sveriges främste expertkommentatorer och refererat flera stora mästerskap och Europamatcher. Ett häftigt möte när de båda uppskattade kommentatorerna träffade varandra nere i Italien, och då passade Lindeborg på att spela Strömberg ett spratt.

I klippet, som går att se nedan, när Lindeborg in en espresso till Glenn Strömberg, för att sedan lura honom fullständigt.

”Inte klokt”

Han låtsades hälla den varma drycken över Glenn Strömberg, vilket får den sistnämnde att reagera kraftfullt. Han hoppar till och blir rejält skrämd tills han inser att koppen är tom, och att det bara är ett skämt från Lindeborg.

– Det är inte klokt att jag går på den när han (Lindeborg) har kört den i 100 år. Jag har aldrig gått på den men nu plötsligt…, säger Glenn Strömberg.

Foto: Twitter

Det roligaste med hela klippet är att Staffan Lindeborg säger att han ska ge Strömberg en espresso så att han ”vaknar till”. Och som Strömberg vaknade till efter Staffan Lindeborgs upptåg.

Se klippet här:

LÄS MER: Zlatan Ibrahimovics tokmäktiga hyllning – avslöjar nu varför han bytte tröja med Liverpool-stjärnan

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!