Mino Raiolas jättekritik mot Milan – efter Zlatans återkomst i klubben: ”Jag har ett råd till dem”

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i Milan igen.
Men hans agent Mino Raiola är inte alls nöjd.
Och bjuder nu på en jättesågning av italienska storklubben.

Milan har verkligen vaknat till liv igen efter Zlatan Ibrahimovics återkomst till klubben. Med ”Ibra” i laget är Milan obesegrade och har vunnit fyra raka matcher.

Raiolas jättekritik

Men stjärnagenten Mino Raiola är inte alls imponerad av det Milan han har sett den här säsongen. Och bjuder nu på en jättesågning av klubben.
– Jag gillar inte det här projektet, för det här är inte det Milan som världen känner till och jag tror inte att det är laget som (Paolo) Maldini och (Zvonimir) Boban (sportchefer) drömmer om, säger Raiola till SportItalia.

Zlatan Ibrahimovic, Mino Raiola, Milan
171011 Spelaragenten Mino Raiola som företräder ett stort antal fotbollsspelare, poserar för ett porträtt i sitt hem, den 11 oktober 2017 i Monaco. Foto: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 87548

Raiola har även ett tydligt råd till Milan om de inte lyckas bygga upp laget igen till samma nivå som fornstora dagar.
– Jag tror inte ens att Elliott (Management, ägare) tycker att det här är det riktiga Milan. Jag har aldrig pratat med Ivan Gazidis (vd) eller någon annan, men om det här är det Milan de vill ha så råder jag dem att hitta en köpare till klubben så snart som möjligt, säger Zlatans agent.

Hyllar ändå Zlatan

Det enda Raiola vill hylla är – så klart – sina egna spelare Gianluigi Donnarumma och Zlatan.
– Han försöker göra sitt bästa för klubben och jag hoppas att hans karriär aldrig tar slut. Men gör den det så blir det i en av Europas största klubbar, säger Mino Raiola om Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic, Mino Raiola, Milan
200124 Zlatan Ibrahimovic of Milan during the Serie A game between Brescia and Milan on January 24, 2020 in Milano. Photo: Matteo Gribaudi / Bildbyrån

Milan har redan börjat klättra i laget och ligger nu på en sjätteplats i Serie A. Men det är fortfarande åtta poäng kvar till Roma på den sista Champions League-platsen.

LÄS MER: Nya lagkamraten avslöjar hur Zlatan visade klass direkt i Milan-återkomsten – med respektfulla gesten