Marcus Berg har anmälts till Fifa – efter Tysklandsmatchen: ”Inte första gången…”

Marcus Berg har blivit anmäld till Fifa.
Det efter ett dopingbråk i samband med förlusten mot Tyskland.
Jag har gjort det här tusen gånger tror jag, så det är ju inte första gången, säger landslagschefen Lasse Richt till Fotbollskanalen.

ANNONS: Tidsbegränsat erbjudande på 500% i välkomstbonus upp till 500 kronor! Sätt in 100 kronor – och få hela 600 kronor att spela för. Klicka här för att lägga ditt spel direkt

Inte nog med att Sveriges förlust mot Tyskland var oerhört bitter. Nu har även landslagsanfallaren Marcus Berg hamnat i blåsväder – och blivit anmäld till Fifa.

Allt på grund av ett dopingbråk efter matchen mot Tyskland. Då Berg blev kallad till en dopingkontroll men istället valde att fortsätta göra intervjuer med medier på plats, rapporterar Fotbollskanalen.

Anmäld till Fifa

När Berg vägrade gå omedelbart till dopingkontrollen så hotade dopingkontrollanten från Fifa med att anmäla 31-åringen. Vilket kontrollanten nu även har gjort.
– Det slutade med att hon skrev sin version och vi skrev vår version, säger landslagschefen Lasse Richt till Fotbollskanalen.
– Jag har gjort det här tusen gånger tror jag, så det är ju inte första gången och därför tyckte jag att jag hade rätt, men hon tyckte att by the book så var det hon som hade rätt.

”En löjlig grej”

Marcus Berg bryr sig dock inte så mycket om anmälan till Fifa. Även om anmälan kan leda till hela 24 månaders avstängning på både klubb- och landslagsnivå, enligt Fotbollskanalen.
– Det var någon viktigpetter där inne på dopingen. Det blev egentligen en missuppfattning. Vart det leder vet jag inte, men det var en löjlig grej och vi får se, säger anfallaren till fotbollssajten.

ANNONS: Missa inte! Just nu får alla nya spelare 500 procent upp till 500 kronor. Sätt in 100 kronor och få hela 600 kronor att spela för. Gäller endast via den här länken!

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Allt du behöver veta om fotbolls-VM 2018!

Mexikos pik till Sverige inför avgörande VM-matchen: ”Det är alltid ett övertag…”

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);