Lukakus fräcka hån till Zlatan – efter att ha snuvat ärkerivalen på mästartiteln: ”Det är dags att…”

Inter är nytt mästarlag i Italien.
Det firar målkungen Romelu Lukaku med ett fräckt hån till Zlatan Ibrahimovic.
”Dags att buga”, skriver belgaren på Twitter.

Under den här säsongen har Zlatan Ibrahimovic och Romelu Lukaku verkligen stört sig på varandra. De tidigare Manchester United-lagkamraterna har verkligen en frostig relation nuförtiden.

Zlatan i bråk

De är anfallsess i vardera av ärkerivalerna Inter och Milan och har skickat passningar till varandra under hela säsongen. Allting kulminerade i ett uppmärksammat bråk när duon båda lagen möttes i en cupmatch.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
210126 Zlatan Ibrahimovic of Milan and Romelu Lukaku of Inter during the Coppa Italia match between Inter and Milan on January 26, 2021 in Milan. Photo: Nicolo’ Campo / Bildbyrån

Ibrahimovic och Lukaku blev rejält irriterade på varandra och möttes i en konfrontation med pannan mot pannan. Zlatan svarade då med orden: ”Gå och gör din voodoo-skit”.

Gud i Milano

Men även utanför planen har anfallsstjärnorna fortsatt sin tuppfäktning när belgaren har kallat sig själv för ”Kungen av Milano” och Zlatan har svarat med att han är ”Gud” i Milano.

Det hela har också varit infekterat på grund av att Inter och Milan gått en titelkamp under säsongen. Men det blev inte mycket till titeldrama när Inter nu redan avgjort Serie A och titulerat sig italienska mästare med fyra omgångar kvar.

Hånar Ibra

Efter den säkrade ligatiteln har Lukaku nu tagit sin chans att håna Zlatan ytterligare en gång. När han skriver följande ord på Twitter efter titelfirandet:
”Den riktiga guden har krönt kungen. Dags att buga. Kungen av Milano”.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
210501 Zlatan Ibrahimovic of Milan during the Serie A between Milan and Benevento on May 1, 2021 in Milano. Photo: Nicolo’ Campo / BILDBYRÅN / kod XZ / XZ0003

Det återstår att se vad Zlatan svarar på det här nya utspelet. För om man känner 39-åringen rätt så funderar han nog redan på den perfekta comebacken.

Milan-fiasko

För Milan är säsongsavslutningen ett fiasko då man länge ledde Serie A men har kollapsat och även fått klara sig utan en skadedrabbad Ibrahimovic i många matcher. Att just förlora ligatiteln till ärkefienden Inter kan heller inte kännas roligt för supportrarna.

För Inter är det första ligatiteln sedan 2010 och man bryter därmed Juventus totala dominans på nio raka ligatitlar. I Milano har den blåsvarta delen av staden firat ligatiteln rejält senaste dagarna ute på gator och torg.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Zlatan Ibrahimovic försvaras nu i Italien – efter attacken mot egna lagkamraten(!): ”Han måste vara…”

Få våra nyhetsbrev!