Lasse Lagerbäcks jättesågning efter Liverpools CL-bragdvändning mot Barcelona

Lasse Lagerbäcks jättesågning efter Liverpools CL-bragdvändning mot Barcelona

.

Barcelona föll ihop som ett korthus mot Liverpool i går kväll.
Och experten Lars Lagernäck tog fram stora sågen efter 0-4-fiaskot.
– Det är helt värdelöst, säger den förre förbundskaptenen i Viasats sändning.

Många trodde nog att Barcelona skulle ta sig Champions League-finalen efter klara 3-0 hemma mot Liverpool i den första semifinalmatchen. Men Liverpool är verkligen ett omänskligt lag hemma på Anfield.

Liverpools bragdvändning

The Reds genomförde den absolut perfekta matchen i går kväll och stod för en riktig bragdvändning mot Barcelona. Inte nog med att Liverpool nollade gästerna så gjorde man även hela 4-0 framåt. En fulländad prestation av hemmalaget med ett kokande Anfield i ryggen.

Och det som blev matchavgörande var en mycket fräck hörnvariant av Liverpool. Trent Alexander-Arnold reagerade blixtsnabbt och slog hörnan till en helt fristående Divock Origi som bara behövde raka in bollen i mål och de stumma Barcelonaspelarna fattade ingenting alls.

Lagerbäcks jättesågning

Ett rejält juniormisstag av Barcelona och något som inte alls ska hända på den här höga nivån. Efter matchen var Viasat-experten Lars Lagerbäck inte nådig i sin kritik.
– Det här får inte hända att ett helt lag står i sitt eget straffområde och sover. Det är en otrolig skillnad i andra halvlek i attityd hos båda lagen, sa Lagerbäck i Viasats sändning i går kväll.
– Om jag hade varit Barcelonatränare vet jag inte var jag hade grävt ner mig. Så här får man inte uppträda. Det är helt otroligt! Det är värdelöst av Barcelona.

”Det var grova misstag”

Även Viasatkollegan Martin Åslund instämmer i kritiken om att Barcelonas agerande var uselt.
– Det var grova misstag bakom flera av målen, det får dom ta med sig. Det här är ett misslyckande av enorm magnitud.

Lagerbäck vill även hylla Alexander-Arnold för att ha utnyttjat hörnan så genialt.
– Det är en otrolig spelförståelse han visar upp, säger experten i Viasat.

Se Liverpools bragdvändning här:

[arve url=”https://www.viafree.se/embed/sport/miraklet-pa-anfield-liverpool-utklassade-barcelona-klara-for-cl-final?partnerId=036f615f-3f87-40d3-885b-eb69637f1d86&autoplay=true” aspect_ratio=”1:1″ /]

LÄS MER: Orden från Barcelona mitt under CL-semin – som nu hånas i hela fotbollsvärlden

Stora hjältens oväntade ilska mot Jürgen Klopp – efter mirakelvändningen på Anfield

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);