Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Landslagssvensken stekhet – jagas av PL-klubb efter succén

Pontus Jansson har blivit en riktig publikfavorit sedan flytten till Leeds i somras. Nu har en Premier League-klubb börjat visa intresse för svenske landslagsspelaren.

För tillfället är Pontus Jansson tillsammans med svenska landslaget och förbereder sig för stormatchen mot Frankrike i VM-kvalet på fredag. Men samtidigt snurrar ett hett rykte runt hans omgivning. För att landslagsbacken har blivit het på transfermarknaden efter sitt genombrott i Leeds under hösten.

Jansson har både på planen och vid sidan av växt ut till en mycket omtyckt publikfavorit i den klassiska klubben. Med sin charmiga personlighet och uppoffrande spelstil har han charmat Leedsfansen och gjorde även nyligen sitt första mål för klubben. 25-åringen är utlånad till Leeds säsongen ut från Torino men nu vill en tredje klubb ge sig in i leken.

Premier League-laget Watford, som har en italiensk ägare, är intresserade av att värva Jansson, rapporterar Yorkshire Evening Post. Men frågar man Pontus Jansson själv är det tydligt vad han vill göra i framtiden.
– Jag vill vara kvar här och få till en långsiktig lösning med Leeds. Ärligt talat är det det enda jag vill nu, säger han till Yorkshire Evening Post.
– Jag trivs verkligen och vill föra upp Leeds till Premier League eller play off-spel. Det är så klart kul om andra klubbar visar intresse, men just nu ligger allt mitt fokus på Leeds.

LÄS MER: Svenska storsuccén i Europa – våra fotbollsproffs är hetare än på många år.

 
Gilla Sportbibeln om du också är en riktig sportnörd.