Kroatiens VM-hjälte avslöjar mardrömmen inför semifinalen: ”Hade kunnat spela med ett ben…”

Ivan Rakitic har varit en av VM:s bästa spelare.
Nu berättar den kroatiske storstjärnan att han låg nedbäddad i nästan 39 graders feber kvällen innan semifinaldramat mot England.
– Jag hade spelat med ett ben om det hade behövts, säger Rakitic.

ANNONS: Tidsbegränsat erbjudande på 500% i välkomstbonus upp till 500 kronor! Sätt in 100 kronor – och få hela 600 kronor att spela för. Klicka här för att lägga ditt spel direkt

Kroatien är i en historisk VM-final mot England, mycket tack vare mittfältsstjärnorna Luka Modric och Ivan Rakitic.

Särskilt Rakitic har haft en nyckelroll i slutspelet. Kroatien tog sig vidare på straffar både från åttondelsfinalen mot Danmark och kvartsfinalen mot Ryssland – och båda gångerna var det den 30-årige Barcastjärnan som satte den femte och avgörande straffen.

Rakitic drama inför semin

Mot England ”räckte det” med förlängningen för att Kroatien skulle ta sig vidare, och som vanligt spelade Rakitic hela matchen. Detta trots att han låg nedbäddad i nästan 39 graders feber kvällen innan semifinaldramat mot England.
– Jag låg i sängen och försökte hitta styrka att spela och det var värt det. Jag hade kunnat spela med ett ben om det hade behövts, säger han till Goal.

Passningen till England

Rakitic skickar även en passning till alla engelska fans, som trodde att England skulle gå vidare.
– De trodde att de redan var klara för final, med allt de la upp på sociala medier. De kan fortsätta med sådant, medan vi spelar på söndag, säger mittfältsstjärnan till Goal.

Finalen mellan Kroatien och Frankrike spelas klockan 17 på söndag.

ANNONS: Missa inte! Just nu får alla nya spelare 500 procent upp till 500 kronor. Sätt in 100 kronor och få hela 600 kronor att spela för. Gäller endast via den här länken!

Dela artikeln för att säga var du tycker om det här!

LÄS MER: Allt du behöver veta om fotbolls-VM 2018!

Lasse Granqvists jätteilska mot Neymar: ”Ett skämt!”