Kroatiens pik till England – efter historiska VM-segern: ”Det var ett enormt misstag”

Kroatien ska spela VM-final för allra första gången i landets historia.
Då skickar storstjärnan Luka Modric en syrlig pik till England.
– De underskattade oss och det var ett enormt misstag, säger han till ITV.

ANNONS: Tidsbegränsat erbjudande på 500% i välkomstbonus upp till 500 kronor! Sätt in 100 kronor – och få hela 600 kronor att spela för. Klicka här för att lägga ditt spel direkt

Hela England har kokat av VM-feber ända sedan 6-1-segern mot Panama i gruppspelet. Alla har bara drömt om ännu ett VM-guld. Men sedan ställdes de mot Kroatien i VM-semifinalen.

Och just Kroatien är inte roliga att möta i det här VM-slutspelet. De ger aldrig upp och har nu vunnit tre raka slutspelsmatcher efter ordinarie tid.

Första VM-finalen

Det visar en otrolig styrka.
– Det killarna gjorde i kväll är helt fantastiskt. Som de löpte, som de kämpade, säger förbundskapten Zlatko Dalic efter matchen.

Efter Kieran Trippiers tidiga 1-0-mål vaknade kroaterna sent och först kvitterade Ivan Perisic, sedan avgjorde Mario Mandzukic med 2-1-målet i den andra förlängningshalvlek. Vilket tar Kroatien till landets första VM-final någonsin.

Piken från Kroatien

En mycket imponerade insats för ett land med bara fyra miljoner invånare. Och efter matchen pikar nu storstjärnan Luka Modric hela Englands överdrivna hybris.
– I kväll tystade vi skeptikerna. Engelska journalister och tv-experter underskattade Kroatien i kväll och det var ett enormt misstag, säger Modric till ITV.
– Vi har läst det som skrivits och vi sa till oss själva att ”okej, i kväll får vi se vika som är trötta”. Som sagt, de borde vara mer ödmjuka och respektera sina motståndare mer.

Nu väntar Frankrike i en stekhet VM-final på söndag. För England blir det istället bronsmatch mot Belgien på lördagen.

ANNONS: Missa inte! Just nu får alla nya spelare 500 procent upp till 500 kronor. Sätt in 100 kronor och få hela 600 kronor att spela för. Gäller endast via den här länken!

Dela artikeln för att hylla Kroatien som ska spela sin första VM-final!

LÄS MER: Allt du behöver veta om fotbolls-VM 2018!

Efter nya bilderna: England straffas efter VM-kvarten mot Sverige