Kniviga frågan som ställer både Ronaldo och Ronaldinho fullständigt

Ronaldo och Ronaldinho är den moderna fotbollens två högst ansedda brasilianska fotbollsspelare. I en intervju med brittiska Daily Mail ställs de båda mot väggen. När de får svara på frågor om vem som egentligen var bäst inom olika kategorier.

Ronaldo Nazario de Lima har genom åren spelat för flera av Europas absoluta toppklubbar som Barcelona, Inter, Milan och Real Madrid. Men framför allt rosade han marknaden i landslaget. Toppen på landslagskarriären skedde 2002 när anfallaren med nummer 9 på ryggen sköt hem guldet till sitt hemland.

Ronaldinho Gaucho å sin sida rosade marknaden under sina glansdagar i FC Barcelona. Under fem säsonger stod den ständigt leende brassen med nummer 10 på ryggen för i snitt nästan ett mål varannan match för den spanska giganten. Dessutom var även han en stor del av landslaget som spelade hem VM-guldet i Japan och Sydkorea 2002.

I en intervju med brittiska Daily Mail ställdes de båda mot väggen och fick svara på frågan om vem av dem som egentligen var bäst på olika saker. De båda skulle svara genom att räcka upp skylten med det numret på spelaren som de ansåg matchade bäst med respektive påstående. Givetvis 9 för Ronaldo och 10 för Ronaldinho.

På frågan om vem som var bäst på fest rådde det inga tvivel om att det var nummer 9 som var vassast. Även frågan om vem som hade den bästa sejouren i Barcelona, där de båda spelade, fick ett givet svar. Fast denna gång självklart med nummer 10 som vinnare.

Däremot är det en fråga som ställer de båda legenderna. Den om vem som genom historien har gjort det snyggaste målet.

Se Ronaldos val:

Se Ronaldinhos val:

Gemensamt för de båda stjärnorna är att målet gjordes i Barcelona-tröjan. Men vilket va dem som var snyggast lyckas de båda skyttekungarna faktiskt aldrig komma överens om.

LÄS MER: När Ronaldinho lurade världens bästa målvakt fullständigt