Jonas Erikssons ilska i SVT-studion – mot Cristiano Ronaldo: ”Det är bedrövligt!”

Cristiano Ronaldo blev på nytt matchhjälte för Portugal med sitt fjärde VM-mål mot Marocko.
Men efter matchen reagerade ändå SVT-profilen Jonas Eriksson starkt efter en filmning.
– Han överdriver fallet och sträcker upp händerna. Det här är bedrövligt, säger domarexperten i SVT.

ANNONS: Tidsbegränsat erbjudande på 500% i välkomstbonus upp till 500 kronor! Sätt in 100 kronor – och få hela 600 kronor att spela för. Klicka här för att lägga ditt spel direkt

Portugals storstjärna Cristiano Ronaldo har inlett VM 2018 i superform. Först blev det tre mål i stormötet med Spanien och i dag fortsatte den fina målformen.

När Portugal besegrade Marocko med 1-0 och tog sin första vinst i detta VM var det Ronaldo som gjorde det enda målet. Och 33-åringen leder nu skytteligan på hela fyra fullträffar.

Sågar Ronaldo

Men trots hjälterollen så sågas även Ronaldo efter vinsten mot Marocko. Vid flera tillfällen försökte portugisen söka straff genom att förstärka sina fall i straffområdet.

Vilket SVT:s domarexpert Jonas Eriksson reagerar rejält irriterat på.
– Han överdriver fallet, sträcker upp händerna i luften och det gör man inte egentligen om man blir fälld utan då tar man emot sig med händerna i stället, säger han i SVT-studion.

”Det här är fusk”

Efter en av filmningarna gjorde även Ronaldo tecknet för VAR och försökte påverka domaren i sin bedömning. Vilket är strängt förbjudet och att göra det tecknet ska resultera i ett gult kort under VM.
– Det här är bedrövligt. Det ska vara en varning, kanske för filmning men om inte för filmning utan det som hände sen, att han gör det här tecknet för att signalera VAR. När man använder det så ska det vara gult kort, och det blir det inte. Det här är fusk, det ska inte finnas på plan, säger en irriterat Eriksson i SVT.

ANNONS: Missa inte! Just nu får alla nya spelare 500 procent upp till 500 kronor. Sätt in 100 kronor och få hela 600 kronor att spela för. Gäller endast via den här länken!

Dela artikeln om du också håller med Jonas Eriksson!

LÄS MER: Allt du behöver veta om fotbolls-VM 2018!

Här är nya utspelet från Zlatan i fotbolls-VM: ”Jag ser mig som Putin…”