Jättesprickan mellan Glenn Hysén och barnen – har ingen kontakt längre: ”Det är skit”

Glenn Hysén har inte pratat med sin son Anton Hysén på ett år.
Nu öppnar fotbollslegendaren upp om jättesprickan med barnen.
– Det är skit, i princip. Jag kan inte prata med någon av dem, säger han till The Athletic.

60-årige Glenn Hysén har tidigare öppnat upp om den stora sprickan som plågar familjen just nu. När fotbollslegendaren gifte sig i somras vägrade två av barnen, Anton och Annie, att komma på bröllopet.

Hyséns familjetvist

Anledningen är Glenns komplicerade relation med exfrun Helena Hysén, mamma till Anton och Annie, som har lett till en rejält familjetvist. Nu berättar förre Liverpool- och IFK Göteborg-spelaren att han inte längre har någon kontakt med sonen Anton Hysén.

Glenn Hysén
150318 Glenn Hysén under presskonferensen inför säsongspremiären av tv-programmet Mästarnas mästare den 18 mars 2015 i Stockholm. Foto: Meli Petersson Ellafi / BILDBYRÅN / COP 162

Och just varför relationen är så pass infekterad.
– De gillar inte min fru och jag vet inte varför, för de har aldrig träffat henne. När de har födelsedag brukar jag skicka ett grattis-kort med ett stort hjärta på. Annie svarar, men inte Anton. Jag har inte pratat med Anton på ett år. Det är svårt, innerst inne är det svårt, säger Glenn i en intervju med The Athletic.
– Det är skit, i princip. Jag kan inte prata med någon av dem. Jag hoppas att de förr eller senare sätter ihop sina hjärnceller och tänker: ”Vad fan gör vi? Varför har det blivit så här?”.

Glenn har fem barn

Glenn Hysén har egentligen svårt för att förstå situationen och varför barnen inte gillar hans nya fru Camilla Lendott.
– Jag har inte gjort något. Jag gifte mig precis med en annan kvinna och deras mamma, Helena, är min exfru som jag var med när jag spelade i Liverpool. Hon var arg när vi skildes, men det var för nio år sedan. Camilla fanns inte ens med i bilden då. Det var en annan kvinna som jag lämnade min exfru för, det var inte Camilla. Hon har bara funnits med i bilden de senaste fyra åren så jag förstår faktiskt inte vad problemet är, säger han till sportsajten.

Glenn Hysén
141230 Glenn Hysén på läktaren under ishockeymatchen i SHL mellan Frölunda och Modo den 30 december 2014 i Göteborg. Foto: Carl Sandin / BILDBYRÅN / kod CS / 57537

Glenn Hysén är en av svensk fotbolls stora legendarer och vann Uefa-cupen två gånger med IFK Göteborg under 80-talet. Han har totalt fem barn i Tobias, Anton, Alexander, Charlotte och Annie.

LÄS MER: När Glenn Hysén toksågade Zlatan – och fick sonen Tobias att sätta kaffet i halsen vid landslagsfrukosten