Jätteskrällen: TVÅ tyska storstjärnor bänkade i matchen mot Sverige

Tyskland möblerar om REJÄLT inför ödesmatchen mot Sverige.
Enligt tyska BILD bänkas både Sami Khedira – och Mezut Özil.

Med mindre än två timmar till avspark kommer tyska tidningen Bild med en rejäl bomb: de två mittfältsstjärnorna Sami Khedira och Mesut Özil – som båda spelade premiären – är bänkade mot Sverige.

Efter förlusten mot Mexiko fick framför allt Arsenal-stjärnan Özil rejält med kritik i hemlandet. Han ansågs ha varit oengagerad och ointresserad i chockförlusten. Men det är ändå en rejäl skräll att den passningsskicklige mittfältaren blir petad.

Även Juventus-spelaren Khedira petas också. Och de ändringarna är inte nog. Enligt Sky så kommer Tyskland till spel med två anfallare. Mot Mexiko var det Timo Werner som startade och som sedan blev utbytt mot Mario Gomez. Enligt uppgift kommer båda de spelarna att finnas med från start mot Sverige i kväll.

Sedan tidigare har förbundskaptenen Joachim Löw aviserat att backen Mats Hummels inte kommer till spel på grund av en nackskada.

I Sveriges startelva finns bara en ändring jämfört med matchen mot Sydkorea. Det är Victor Nilsson Lindelöf som kommer in, efter att ha varit sjuk i premiären. Pontus Jansson är den som får starta på bänken.

Texten uppdateras.