Jätteprofilen Hope Solo i chock – efter avskyvärda attacken: ”Vidrigt – jag är helt förkrossad”

Fotbollsstjärnan Hope Solo är i chock.
Efter att en av hennes hundar blivit skjuten.
”Det är svårt att förstå denna avskyvärda handling”, skriver hon på Instragram.

För bara några veckor sedan gick förre fotbollsstjärnan Hope Solo ut med stort glädjebesked. Tillsammans med förre NFL-spelaren Jerramy Stevens hade paret blivit föräldrar till tvillingar.

Hope Solo i chock

Nu kommer nästa besked från USA:s tidigare landslagsmålvakt. Och den här gången är det tragiska nyheter från 38-åringen.

Hope Solo, USA
190620 Hope Solo in the stands ahead of the FIFA Women’s World Cup match between Sweden and USA on June 20, 2019 in Le Havre. Photo: Simon Hastegård / Bildbyrån / Kod SH / 180080

Solo, som gått i pension, är en av fotbollens mest omskrivna spelare på damsidan. Hennes familj består av maken, tvillingarna och fem doberman-hundar.

Hunden skjuten

Nu har en av hennes hundar blivit skjuten.
”Vår magnifika hund Conan är i kritiskt tillstånd efter att ha blivit skjuten i går kväll. Det är svåra nyheter att behöva berätta, men ännu svårare är det att förstå hur man kan göra något så här vidrigt. Jerramy och jag är chockade och förkrossade, men vi vill tacka djursjukhuset Wilkes och deras personal för att de snabbt tog Conan till akutavdelningen”, skriver Solo i ett inlägg på Instagram.

Hope Solo, USA
161222 Bilden är utvald till en av Bildbyråns 150 bästa bilder från 2016. Originalbild publicerad 160812 USA:s målvakt Hope Solo deppar i kvartsfinalen i fotboll mellan USA och Sverige den 12 augusti 2016 under OS i Brasilia. Foto: Carl Sandin / BILDBYRÅN / kod CS / 57937

Hunden Conan har blivit skjuten i benet och nu hoppas Hope Solo kunna hitta en protes.
”Vi har hört att det gjorts framsteg vad gäller proteser för hundar och hade verkligen uppskattat information om var vi kan hitta ett nytt framben till Conan”, skriver hon på Instagram.

LÄS MER: Hope Solos jätteilska mot svensken(!) – efter USA:s VM-guld: ”Oprofessionellt!”