Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Hemliga knepet: Så enkelt räddar du alla straffar på FIFA 18

Visst är det sjukt svårt med straffar på FIFA 18?
Men nu har spelaren ”Ovvy” avslöjat hemligheten.
Han har hittat det geniala knepet för att rädda alla straffar.

FIFA 18 har varit ute på marknaden i några veckor och redan sålt som smör. EA Sports bästsäljande tv-spel går varm runt om i de svenska hemmen.

Mycket har förändrats sedan FIFA 17 och en av de stora snackisarna är straffarna. En liten del av spelet men ändå så otroligt avgörande när man spelar online eller mot kompisarna. För ingen vill ju förlora en straffläggning.

Många har redan lärt sig tricket

Men nu har hemligheten avslöjats. För det finns ett helt genialt och ändå ganska enkelt knep för att man ska förvandlas till en riktig straffspecialist. Kände FIFA-spelaren ”Ovvy” har nu lagt ut en youtube-video där han avslöjar: Hur man räddar alla straffar.

Ovvy har nämligen listat ut hur han vet var straffskytten ska skjuta – oavsett vem han möter. Videoguiden har gjort stor succé och många har redan lärt sig och tackat för tricket genom att skriva i kommentarsfältet till videon.

Kolla noga på huvudet

Knepet handlar om att man faktiskt kan se på straffläggaren var han ska skjuta, genom att noga kolla på hur han vrider huvudet. Så är man bara riktigt uppmärksam kan man se hur spelaren springer fram, vrider huvudet till vänster och sedan även skjuter till vänster. Då gäller det bara att ha tillräckligt mycket is i magen och vänta innan man slänger sig åt rätt håll.

Men man måste verkligen vara uppmärksam, för det är ingen jättetydlig huvudrörelse. Ovvy förklarar allt i videon här nedanför, ta er tid och lär er tricket så ska ni se att ni blir straffkungen i kompisgänget.

LÄS MER: Listan: Här är de snabbaste spelarna i nya Fifa 18

 

Läs mer om...