Helgalna draget – därför har norske stjärnan över tre miljoner(!!) kommentarer på en och samma bild

Fansen har bestämt sig.
Nu har den norske stjärnan Alexander Sörloth över tre miljoner(!) kommentarer – på en bild.
– Det är kaos i telefonen, säger han.

Inom norsk fotboll så har det mesta de senaste åren handlat om Ering Braut Haalands sensationella framfart i världen. Supertalangen vräkte in mål på ett makalöst sätt i Österrike, vilket ledde till en flytt till storklubben Borussia Dortmund, där han växt ut som en av världens absolut bästa anfallare.

Fansens galna drag

Men i skuggan av honom så har faktiskt Norge ytterligare en målskytt av rang, och en forward som fått stor uppmärksamhet i Europa för sitt målsnitt, i form av Alexander Sörloth. 25-åringen gjorde under säsongen 2019/2020 enorm succé i den turkiska ligan och klubblaget Trabzonspor, vilket ledde till en flytt till tyska RB Leipzig, där han bland andra är lagkamrat med Emil Forsberg.

210325 Alexander Sørloth of the Norwegian national football team during a training session on March 25, 2021 in Marbella. Photo: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN

Men Trabzonspor-supportrarna har inte glömt bort vad Sörloth gjorde där, och i ett desperat försök att locka norrmannen tillbaka till den turkiska klubben har nu fansen kraftsamlat på Instagram – och kommenterat i en sällan skådad takt. För några dagar sedan lade Sörloth ut en bild från Norges landslagssamling – och i skrivande stund har bilden över tre miljoner(!!) kommentarer.

LÄS MER: EM 2021 – stor guide!

”Blir stolt”

Samtliga är skrivna på liknande sätt, med budskapet om att det är dags för Sörloth att komma till Trabzonspor.

– Det är kaos i telefonen. Jag bytte faktiskt telefonnummer i dag, för de har tydligen fått tag i det. Jag har fått hundratals meddelanden, säger han till norska TV2.

201007 Alexander Sørloth of the Norwegian national football team during a press conference on October 7, 2020 in Oslo. Photo: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN

Alexander Sörloths pappa och rådgivare, Göran Sörloth, menar att han blir glad av intresset.

– Jag blir stolt och glad när jag ser det. Det finns ingen tvekan om att han har skött sig. Med tanke på alla mål har han varit en stjärna. Men Alexander har också varit Alexander. Det tror jag de värdesätter otroligt mycket, säger han.

LÄS MER: Lionel Messis slutliga beslut om framtiden – kan skriva 10-årskontrakt(!) och INTE avsluta karriären i Barça

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!