Här kastar sig hela motståndarlaget över Zlatan efter träningsmatchen – även tränaren(!) springer in

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i Milan.
Efter den första matchen pratar alla dock om något helt annat än mål.
Nämligen de märkliga bilderna efteråt.

Efter mycket om och men så har Zlatan Ibrahimovic förlängt sitt kontrakt med Milan. Svensken kom till den italienska storklubben och dominerade fullständigt under våren, men hade ett utgående kontrakt till sommaren.

Första matchen

Milan var tydliga med att de önskade en förlängning, och i veckan blev det till sist klart att så blir fallet. Och under onsdagen så gjorde svensken sin första match sedan förlängningen.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
200801 Zlatan Ibrahimovic of Milan celebrates during the Serie A match between Milan and Cagliari on August 1, 2020 in Milano. Photo: Daniele Buffa / Bildbyrån

Ibrahimovic startade träningsmatchen mot Novara på onsdagen, och stod för en assist i matchen. Dessutom så fick han spela tillsammans med Emil Roback, som värvats in från Hammarby under sommaren.

Magiska bilderna efteråt

Ibrahimovic stod för en assist i matchen som Milan vann med 4-2. Men det var inga sura miner hos motståndarna för det.

Foto: Twitter

Efter matchen ville nämligen i stort sett samtliga spelare – och ledare! – ta bilder tillsammans med Ibrahimovic mitt på planen. Videon på Ibrahinmovic och motståndarna har spridits enormt, och på sociala medier hyllas nu svensken för att han verkligen tar sin tid för motståndarnas bilder.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!

Få våra nyhetsbrev!