Här fortsätter Zlatans HYSTERISKA målform – gjorde sjunde(!) målet på fyra matcher i natt!

Det beskrivs som säsongens galnaste match i MLS.
Och Zlatan hamnade återigen i rampljuset.
När svensken gjorde sitt sjunde mål på fyra matcher.

När det stod 0-0 i halvtid anade nog ingen att MLS-mötet mellan Seattle Sounders och Los Angeles Galaxy skulle sluta med hela 7(!) mål 45 minuter senare. Men så blev det när svenskarna Gustav Svensson och Zlatan Ibrahimovic gjorde upp på planen i natt.

Mål och assist av Zlatan

Självklart hamnade Zlatan i rampljuset igen när han först reducerade till 2-1 på nick i den 65:e minuten och sedan assisterade till 2-2 tio minuter senare. Men vad gjorde det när Seattle hela tiden var snäppet vassare och kunde ta ledningen med både 3-2 och 4-3 för att till slut vinna med uddamålet i den galna 4-3-tillställningen.

Zlatan Ibrahimovic, LA Galaxy
Los Angeles Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring on a penalty kick during the second half of an MLS soccer match against the Portland Timbers, Sunday, March 31, 2019, in Carson, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)

Efter målfesten i natt beskrivs matchen som säsongens galnaste i MLS.
– Hur kul som helst att få vara del av den här galna matchen, sa Seattles matchvinnare Cristian Roldan i en tv-intervju med Fox Sports.
”Målen förvandlade andra halvlek till en av de galnaste och mest underhållande matcherna under hela MLS-säsongen”, skriver Seattle själva på sin webbplats efter 4-3-vinsten.

Zlatans hysteriska målform

För Zlatans del fortsatte den hysteriska målformen som han just nu befinner sig i. Nattens fullträff var svenskens sjunde mål på de fyra senaste matcherna och totalt har ”Ibra” nu gjort 23 mål på 23 matcher den här säsongen.

190413 Zlatan Ibrahimovic of LA Galaxy during the MLS regular season football match between LA Galaxy and Philadelphia Union on April 13, 2019 in Los Angeles.

Med det delar Zlatan andraplatsen i skytteligan tillsammans med Atlantas Josef Martinez. Duon är fyra fullträffar bakom skytteligaledaren Carlos Vela på 27 mål.