Här får 4-årige knatten feeling och bjuder på show mitt framför PL-stjärnorna – hela arenan jublar

Tottenham skulle precis möta Middlesbrough i FA-cupen.
Men inför matchen. när spelarna stod uppställda och redo, var det någonting helt annat som stal uppmärksamheten.
Nämligen en 4-årig knatte – som bjöd på riktig show.

Middlesbrough, som spelar i Championship, lottades mot Tottenham i FA-cupens tredje omgång. En jättematch för ett lag i den engelska andradivisionen, och det var av naturliga skäl mycket förväntan i luften.

Klockrena showen

Men plötsligt så skulle hela arenan bryta ut i skratt och jubel – utan att matchen ens startat. Det var nämligen inför avspark, när spelarna precis ställt sig på planen, som en 4-årig knatte fick rejäl feeling.

Foto: Skärmdump/Streamable

4-åringen, som dessutom råkar vara förre storspelaren Robbie Keanes (numera assisterande tränare i Middlesbrough) son, var en av knattarna som fick gå med spelarna ut på planen. Men han var mer sugen på att spela själv än att bara titta på.

Arenan jublar

Han tog därför saken i egna händer – och bjöd på stor show. Knatten lämnade sin plats, där han alltså endast skulle stå framför en Middlesbrough-spelare, och sprang i stället raka vägen till bollen.

Foto: Skärmdump/Streamable

Domarna och stjärnorna i Tottenham kunde bara skratta och se på när han tog bollen, sprang med den och sköt in den i ett öppet mål. Arenan svarade, av förståeliga skäl, med ett välförtjänt och stort jubel.

Se klippet här:

Dela för att berätta vad du tycker om det här!