Här dyker Zlatan Ibrahimovic mystiskt upp efter månader av spekulationer – det kan vara legendarens nya jobb

Här dyker Zlatan Ibrahimovic mystiskt upp efter månader av spekulationer – det kan vara legendarens nya jobb

Zlatan Ibrahimovic, 41, avslutade fotbollskarriären för drygt fyra månader sen.
Svensken har nu synts köra in på storklubbens träningsanläggning.
Enligt uppgifter kan ett nytt jobb vara på gång för Ibrahimovic.

Det var i juni som Zlatan Ibrahimovic meddelade sitt avslut från fotbollen, i samband med Milans säsongsavslutande match mot Hellas Verona på San Siro. Efter 24 år och spel i ett gäng storklubbar gick han i pension.

Ibrahimovic nästa jobb?

Efter karriärens slut har det ryktats om en rad nya uppdrag för Ibrahimovic. Kommer han ta ett större ansvar i Hammarby, där han är delägare? Blir det en storsatsning på hans egna bolag och entreprenörskap? Är det en tränarutbildning som väntar?

Artikeln fortsätter efter bilden.

230604 Zlatan Ibrahimovic of AC Milan during his honoring after the Serie A football match between AC Milan and Hellas Verona on June 4, 2023 in Milan. Photo: Matteo Gibraudi / BILDBYRÅN / kod XZ / XZ0108

41-åringen var enligt flera italienska medier en av kandidaterna till att ta över som klubbchef i Milan, men det fann han inget vidare intressant och tackade nej till. Enligt transferjournalisten Nicolo Schira har klubbens vd, Giorgio Furlani, jobbat vidare på att lösa en ledarroll för Ibrahimovic.

LÄS MER: Expertens chock efter Armand Duplantis världsrekord – pekar ut detaljen som förbryllar: ”Jag förstår inte”

Besökte Milanello

Nu kan det ha kommit ett svar, eller i alla fall ett pekfinger, vartåt det barkar. Under måndagen syntes Zlatan Ibrahimovic köra in på Milanello, Milans träningsanläggning, i sin svarta Volvo. Där sågs han bland annat prata med tränare Stefan Pioli, Vid besöket som enligt Football-Italia var en överraskning.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Zlatan Ibrahimovic anländer i sin Volvo på Milans träningsanläggning Milanello, 18 september 2023. FOTO: X.

Spekulationer har genast dragit igång om att Ibrahimovic nu närmar sig en roll i klubben. Sportchefsjobbet som Paolo Maldini fick sparken från i juni har fyllts av Antonio D’Ottavio, men hjälptränare eller någon slags ’team manager’ kan vara aktuellt.

Den före detta anfallaren bor fortsatt i Italien med sin partner Helena Seger och sönerna Maximilian och Vincent som spelar i Milans akademi.

Vad tror du väntar härnäst för Zlatan? Dela artikeln och säg din åsikt!

LÄS MER: Niklas Wikegårds brutalt ärliga ord om Zlatan Ibrahimovic – efter oväntade mötet på parkeringen: ”Odräglig rackare”

Se klippen här!