Här chockar de alla med den mest fulländade frisparksvarianten – håll noga koll på nummer 13

Den här varianten måste de tränat länge på.
När fyra Real Salt Lake-spelare snurrar upp ett helt försvar.
Och chockar fotbollsvärlden med den mest fulländade frisparksvarianten.

Så sent som 2004 grundades MLS-klubben Real Salt Lake. Men trots sin korta livslängd har de ändå satt ett stort avtryck i fotbollsvärlden när det kommer till frisparkar.

Frisparksvariant

För den här mästerliga frisparksvarianten från 2015 borde alla se och lära av. När Real Salt Lake får det att se lekande lätt ut grundlura ett helt motståndarförsvar.

Real Salt Lake, MLS
Frisparksvariant av Real Salt Lake. FOTO: Youtube.

Det handlar framförallt om fyra spelare som med var sitt tillslag uppnår den mest fulländade frisparksvarianten i mannaminne. Och vi kan lugnt konstatera att de måste tränat många timmar på det konststycket.

Bara fyra tillslag

Håll framförallt koll på nummer 13 som först står vid bollen redo att skjuta frisparken. Han tar istället en löpning mot mål och blir sedan helt friställd framför ett öppet mål.

Real Salt Lake, MLS
Frisparksvariant av Real Salt Lake. FOTO: Youtube.

Innan dess har tre andra lagkamrater med var sitt perfekt tillslag lagt grunden för det geniala. Och med sammanlagt fyra touch på fyra spelare har en frispark på bara några sekunder resulterat i ett mycket vackert mål, se den här nedanför.

Den här frisparksvarianten kan man lätt se många gånger om. Och försöka återskapa själv på fotbollsplanen.

Se videon:

LÄS MER: Här radar 5 lagkamrater upp sig och förvandlar motståndarna till fågelholkar med geniala frisparksvarianten

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!