Här byter NHL-stjärnan is mot gräs – och dominerar fullständigt

Här byter NHL-stjärnan is mot gräs – och dominerar fullständigt

Norrmannen Mats Zuccarello har gjort sig känd för sin snabbhet och teknik på isen. Men ingen kunde ana att Rangers-forwarden också kunde spela med en boll.

Mats Zuccarello har blivit en riktig favorit bland många i NHL. I år går norrmannen in på sin åttonde raka säsong med New York Rangers och genom NHL-karriären har han stått för totalt 262 poäng 383 matcher. Men 29-årige ”Zucca”, som gjort sig känd för sina fina passningar och snabbhet på isen, är inte bara bra på skridskor. Han har visat sig kunna spela fotboll också.

Zuccarello, som hängt med flera av de svenska NHL-stjärnorna på bland annat Victor Hedmans bröllop tidigare i år, är för närvarande hemma i Norge för sommarträning. Då passade han på att delta i en välgörenhetsmatch i fotboll – och skulle visa sig vara en riktig talang. Forwarden stod för ett mål och två assist när hans lag gick upp i en 4-0 ledning i fotbollsmatchen.

I nästa vecka står Zuccarello värd för en välgörenhetsmatch på is i Stavanger, där bland annat svenskarna Mika Zibanejad, Niklas Bäckström, Oliver Ekman-Larsson och Carl Hagelin kommer delta.

LÄS MER: Här levererar Zuccarello årets mest oväntade tackling

Kolla in Zuccarellos briljanta fotbollsinsats här: