Här blir Glenn Hysén totallurad – när "Gud" får sin hämnd efter 30 år(!): "Den falska jäveln!"

Här blir Glenn Hysén totallurad – när ”Gud” får sin hämnd efter 30 år(!): ”Den falska jäveln!”

.

Glenn Hysén är verkligen en skojare.
Men det blir extra roligt när det är han själv som åker på en klockren blåsning.
Och vännen Torbjörn ”Gud” Nilsson får sin efterlängtade hämnd efter 30 långa år.

1986 lurade Glenn Hysén skjortan av IFK Göteborg-lagkamraten och nära vännen Torbjörn Nilsson. I ett klassiskt tv-klipp klädde skojaren Hysén ut sig till en sminkör och gav sig på Nilsson och kladdade rejält inför en tv-intervju (se klassiska blåsningen här!).

”Guds” hämnd

Sedan dess har Nilsson, som kallas ”Gud” bland IFK Göteborg-supportrarna, väntat länge, länge på sin ljuva hämnd. I över 30 år har han planerat för den perfekta blåsningen (nåja) och han fick chansen när TV4-programmet ”Postkodlotteriet” plötsligt fick in Hysén som en av vinnarna.

Glenn Hysén, Torbjörn Nilsson
Glenn Hysén och Torbjörn Nilsson. FOTO: Youtube

Torbjörn Nilsson gick ihop med Podkodlotteriet-gänget och planerade in den klockrena kuppen. Förutsättningarna var tydliga: Glenn Hysén bokades in för en tv-intervju om fotbolls-VM 2018 och vinstutdelaren Putte Nelson fick agera rollen som reporter.

”Falska jäveln!”

Medan ”Gud” maskerades som ljudtekniker och fick den stora huvudrollen i blåsningen av Hysén. Och med smink, peruk och skägg kunde offret inte alls känna igen sin gamla vän.

Glenn Hysén, Torbjörn Nilsson
Glenn Hysén och Torbjörn Nilsson. FOTO: Youtube

Hysén kom till inspelningen och slog sig ned i fåtöljen och sedan började den stora showen, se hela blåsningen här nedanför. Allt slutade därefter i rejäl skrattfest när Hysén insåg hur totallurad han blivit.
– Det var sketroligt! Jag fick inte andan, allts nästan så att jag kunde avlidit i det ögonblicket, sa en chockad Glenn efter blåsningen.
– Den där falska jäveln, Torbjörn Nilsson!

Se videon:

LÄS MER: När Glenn Hysén lurades med vuxenfilm – lagkamraten berättar ALLT


Få våra nyhetsbrev!