Här bjuder allsvenska doldisen på tidernas märkligaste tröjdragning: ”Den värsta jag sett…”

På bollen…?
Nä, det kan man verkligen inte säga om den här aktionen.
När Elfsborgs Leo Väisänen bjuder på tidernas tröjdragning.

Kalmar fick ändå en drömstart på hemmamatchen mot Elfsborg. När Fidan Aliti gav smålänningarna ledningen efter bara 14 minuter.

”Värsta jag sett”

Ett ledningsmål som länge såg ut att räcka för tre poäng på Guldfågeln Arena. För Elfsborg hade förtvivlat svårt att få tag på Kalmar FF-spelarna.

Leo Väisänen, Elfsborg
Leo Väisänen, Elfsborg. FOTO: Dplay.

Det allra tydligaste exemplet på det är backen Leo Väisänens otroligt märkliga beslut. När han försöker stoppa motståndaren Edvin Crona och bjuder på tidernas tröjdragning.
– Det är den värsta jag sett, utbrister Dplay-kommentatorn.

Tröjdragningen

Och vi kan bara hålla med, den här är något i hästväg. Självklart bestraffades också finländaren med gult kort för osportsliga förseelsen, se videon här nedanför.

Edvin Crona, Kalmar FF
Edvin Crona, Kalmar FF. FOTO: Dplay.

Frågan är om inte det var tändvätskan som Elfsborg behövde för bara några minuter senare vände man matchen helt. 1-1 kom i 85:e minuten och på övertid slog Samuel Holmén in avgörande 2-1-målet.

Se videon:

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */