Här är succéspelaren som Manchester City vill värva istället för Alexis Sanchez

Här är succéspelaren som Manchester City vill värva istället för Alexis Sanchez

Manchester City hoppar av jakten på Alexis Sanchez.
Istället har Citytränaren Pep Guardiola siktat in sig på en annan spelare.
Nämligen ett fynd i franska laget Lille.

Allt var upplagt och klart för att Manchester City skulle värva Alexis Sanchez. Sedan blandade sig Manchester United och José Mourinho in. Och nu är det allra senaste att City ger upp jakten på Sanchez under januarifönstret.

De flesta är nu övertygade om att chilenaren presenteras av United inom bara några dagar. Manchester City väljer istället att ge sig efter en annan spelare.

Pep vill värva från Frankrike

Pep Guardiola har på en och en halv säsong lyckats förvandla Manchester City till sitt eget lag och nu ska han förädla truppen ytterligare. Genom att värva för framtiden.

Guardiola har nu ögonen på den unge succéspelaren Boubakary Soumare, enligt flera engelska medier. 18-åringen har fått ett genombrott i franska ligan för Lille den här säsongen och växt ut till en av klubbens stjärnspelare. Nu har hans fina insatser nått hela vägen till Manchester.

Yaya Toures ersättare?

18-åringen är skolad i franska storklubben PSG men lämnade i somras för att ta chansen på A-lagsnivå i Lille. En halv säsong senare kan alltså en av Europas största klubbar kalla på den 188 centimeter långe mittfältaren.

City svämmar över av offensiva mittfältare i laget men skulle behöva förstärkning på det centrala mittfältet då Yaya Toure är en skugga av sitt forna jag. Med en ung Soumare i laget skulle Guardiola på en riktig guldklimp att rotera med och slipa inför framtiden.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Jättekuppen: United kan kapa Citys förväntade värvning – med intressant bytesaffär

https://www.youtube.com/watch?v=bVAu5vVNU5g