Här är Liverpools nya måltavla – förhandlar nu med miljardspelaren till vrakpris

Liverpool gick miste om Timo Werner.
Nu har man redan ställt om siktet på ny måltavla.
Då PL-giganten är i förhandlingar om en ny miljardspelare.

Det blev ingen Timo Werner för Liverpool. Premier League-serieledaren drog sig ur på grund av prislappen och tyske skyttekungen valde istället Chelsea som ny klubbadress.

Liverpool jagar

Nu ställer Liverpool om siktet för att gå för en annan eftertraktad värvning i sommar. Sajten Football Insider rapporterar nu att Liverpool är i förhandlingar med Barcelona om 23-årige Ousmane Dembélé.

Foto: Bildbyrån

Fransmannen värvades 2017 för över en miljard kronor och sågs som en supertalang samt en värdig arvtagare till Neymar. Men han har inte alls lyckats leva upp till de högt ställda förväntningarna och skadeproblem har förstört tiden på Camp Nou.

”Kvalitetsspelare”

Senaste tiden har Dembélé ryktats bort från Barcelona då klubben vill värva tillbaka Neymar igen. Nu vill Liverpool och Jürgen Klopp knyta till sig 23-åringen för att förstärka offensiven ytterligare i sommar.

Foto: Bildbyrån

Enligt uppgifter väntas Liverpool vilja låna in Dembélé under kommande säsong med en köpoption.
”En sån överenskommelse skulle göra att Liverpool får in en kvalitetsspelare under väldigt utmanande ekonomiska omständigheter”, skriver Football Insider.

Rena vrakpriset

Det diskuteras heller inte några miljardsummor för Ousmane Dembélé längre. Utan Barcelona kan tänka sig att kräva en prislapp på 440 miljoner kronor för fransmannen.

Rena vrakpriset för Liverpool om man skulle slå till.

LÄS MER: Stjärnvärvningens första ord – efter egna fansens enorma ilska: ”Jag förstår att det blev…”

Få våra nyhetsbrev!

Få våra nyhetsbrev!