Här är Erik Hamréns nya jobb – redan på väg till förhandlingar

Här är Erik Hamréns nya jobb – redan på väg till förhandlingar

Erik Hamrén är på god väg tillbaka till fotbollen igen. Sveriges förre förbundskapten flög till Norge på tisdagsmorgonen för att träffa fotbollförbundet, enligt GP.

Sedan det svenska EM-uttåget i somras har Erik Hamrén varit arbetslös. Men nu har ett fönster öppnat upp sig – i ett land där han fortfarande respekteras mycket högt. För när Norge misslyckats helt i inledningen av VM-kvalet med tre förluster på de fyra första matcherna hänger förbundskaptenen Per-Mathias Högmo väldigt löst.

Lösningen kan då stavas Erik Hamrén. GP rapporterar nu att den 59-årige svensken lämnade landet med ett flyg från Landvetter till destinationen Norge på tisdagsmorgonen. Hamrén har valt att inte kommentera uppgifterna när GP frågat men allt tyder på att han alltså fortsätter inom landslagsfotbollen.

Hamrén är ett aktat namn inom norsk fotboll efter sina framgångar med Rosenborg där ligaguldet 2009 var den stora höjdpunkten. Sedan klev han in som svensk förbundskapten och har fått många kritiska påhopp under sin förbundskaptenstid som resulterade i två EM-slutspel för svensk del.

LÄS MER: Hamréns sista ord: ”Jag ska begrava mig nu”.

erikhamrennyttjobb