Här är Eiffeltornets sköna svar på Zlatans uttalande.

Zlatan Ibrahimovics vara eller icke vara i Paris Saint-Germain nästa säsong är en fråga som har diskuterats flitigt på sistone. Svensken sitter på utgående kontrakt och presterar samtidigt världsklassfotboll – något som har gjort honom till en minst sagt jagad man på marknaden.

Totalt har det blivit 27 mål på 24 ligamatcher och de senaste i raden kom under söndagen, då Zlatan blev fyramålsskytt i 9–0-krossen mot Troyes. Efter matchen fick 34-åringen, i vanlig ordning, frågor om vilken klubbadress som väntar efter sommaren – och gav ett skämtsvar svar på vad som faktiskt skulle krävas för att han skulle stanna.

– Som det ser ut just nu kommer jag inte att stanna. Men om de byter ut Eiffeltornet mot en staty av mig så lovar jag att stanna i PSG, sade Zlatan i en intervju med BeInSports.

Det Zlatan kanske inte hade trott var att Eiffeltornet i egen hög person faktiskt skulle svara på uttalandet. På sitt officiella Twitter-konto ger tornet ett lika skönt svar tillbaka nu på måndagen.

”Jag älskar din humor, Ibra. Och Paris är väldigt vackert här uppifrån. Men det är jag som är Eiffeltornet”, skriver tornet i ett inlägg som har delats över 1 000 gånger.

Återstår att se vem som får sista ordet i den här historien…