Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Här är de 5 coolaste nyheterna i Fifa 17 som alla bör känna till

I dag släpper EA Sports ännu en upplaga av älskade tv-spelserien Fifa. Fifa 17 tar ett nytt avstamp och bjuder på en hel del nya förändringar.

Goal.com har listat de 5 största förändringarna som alla Fifa-älskare måste känna till i det nya spelet.

The Journey
För första gången sedan Ultimate Team lanserades för sju år sedan introducerar EA Sports en helt ny spelmodell i Fifa 17. Nu ska spelarna få genomleva den långa resan från en drömmande ungdom till en fotbollsspelare på den allra högsta nivån.

Spelarna tar kontroll över den fiktiva fotbollsspelaren Alex Hunters framtid och måste leverera både på och utanför planen.

Se instruktionsfilmen här:

Nytt kapitel för fasta situationer
Fifa 17 ger de vanligtvis så statiska fasta situationerna ett helt nytt ansiktslyft. Nu kan spelarna påverka frisparkar, straffar, hörnor och inkast mer än någonsin. Vid frisparkar och straffar kan man nu flytta skytten för att få bättre vinkel och man kan även flytta en inkastare samt fejka inkast för att lura motståndaren.

Se instruktionsfilmen här:

Smartare fotbollsspelare
Tiden med stillastående och korkade fotbollsspelare är över, lovar EA Sports. I det nya spelet har intelligensnivån höjts och spelare utan boll ska nu ta röra sig mycket bättre och hitta egna löpvägar för att få ett mer flytande spel och skapa rörligare anfallsspel.

Se instruktionsfilmen här:

Fysisk förbättring
En av de mest hyllade nyheterna är den fysiska delen av spelet. Nu ska närkamperna få ett helt nytt liv där spelare som tar emot bollen kan hålla undan försvararen och där balansen blir mycket mer avgörande. Det här ger både anfallsspel och försvarsspel en helt ny dimension.

Se instruktionsfilmen här:

Bättre anfallsspel än någonsin
För varje Fifa-spel slipar de till anfallsspelet noga, helt enkelt för att det är allra roligast att göra mål när man spelar tv-spel. Nytt för i år är möjligheten att kunna hålla bollen lågt med snabba, låga skott och även att kunna nicka nedåt i trängda lägen. Genomskärningar har också slipats till för att lättare hitta läckra framspelningar.

LÄS MER: 11 regler som alla som spelar FIFA måste känna till.

Se den officiella trailern för Fifa 17 här:

Gilla Sportbibeln om du också älskar sport.

 

Läs mer om...