Han tippade Leicester som segrare 19 år i rad. Gissa om han spelade på laget i år?

exp

Leicester har trotsat alla odds och är nu bara en seger från en sensationell ligatitel. Redan på söndagen kan titeln säkras borta mot Manchester United. Men mitt i den stora framgångssagan finns det även en tragedi.

53-årige John Micklethwait har ända sedan 1996 tippat sitt Leicester som ligasegrare. Varje år har 20 pund investerats i hoppet att favoritlaget slutar överst i tabellen.
– Jag bodde i New York 1998-2000 så jag kan ha glömt någon gång då men annars har jag kört varje år. Jag har vunnit några gånger då Leicester vunnit League One och The Championship, säger supportern till tidningen Mirror.

ANNONS FRÅN EXPEKT: Nu kan du spela helt riskfritt på Premier League.
Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet hos Expekt.

Inför den här säsongen fick Leicester oddset 5000,00 för ligaseger. Rejält med klirr i kassan för Micklethwait när nu allt talar för att skrällgänget vinner Premier League i år. Men det finns bara ett litet problem. Förra sommaren flyttade 53-åringen återigen till New York och glömde då helt bort att lägga sina 20 pund på Leicester som ligavinnare.
– När Leicester började vinna blev jag glad för att jag vill att det ska gå bra för dem och jag trodde aldrig att de skulle gå hela vägen, säger britten.

ANNONS FRÅN EXPEKT: Du kan inte förlora insatsen på ditt första Premier League-spel.
Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet hos Expekt.

Även huvudräkningen ställde till det för Micklethwait efter sitt oflyt.
– Jag brydde mig inte så mycket eftersom, för det här är pinsamt, jag räknade fel. Jag trodde att jag bara gått miste om 10 000 pund och inte 100 000 pund.

På söndag kan Leicester vinna Premier League samtidigt som den årliga tipparen missar över en miljon svenska kronor. Trist.

LeicesterSpelare

ANNONS FRÅN EXPEKT: Du kan spela riskfritt på till exempel Man U-Leicester, upp till 1000 kronor. Spelar du på att Leicester ska vinna och spelet sitter, får du 3 900 kronor tillbaka. Sitter inte spelet, får du insatsen tillbaka.
Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet hos Expekt.

Gilla Sportbibeln Fotboll om du vill ha fler Premier League-artiklar i ditt Facebook-flöde.