Granens reaktion när han får höra om Tysklands chockförlust är det bästa vi någonsin sett

Granens reaktion när han får höra om Tysklands chockförlust är det bästa vi någonsin sett

Sverige gjorde det som ingen trodde och körde över Mexiko.
Samtidigt som Tyskland åkte på en riktig chockförlust mot Sydkorea.
När Andreas Granqvist firar segern bryter han ut i det härligaste skrattet någonsin.

ANNONS: Tidsbegränsat erbjudande på 500% i välkomstbonus upp till 500 kronor! Sätt in 100 kronor – och få hela 600 kronor att spela för. Klicka här för att lägga ditt spel direkt

Svenska landslaget bjöd på ännu en bragdmatch i går kväll i ett mycket, mycket pressat läge. Sverige behövde vinna mot obesegrade Mexiko för att gå vidare från gruppen – och som man gjorde det.

Sveriges uppvisning

Allt stämde för Sverige som bjöd på en mycket fin offensiv och en ännu bättre defensiv för att besegra Mexiko med hela 3-0. Och matchens stora spelare på planen var återigen den svenska lagkaptenen Andreas Granqvist.

Mittbacken som blivit ”Granen” med hela svenska folket var en bjässe i försvaret och från straffpunkten visade han återigen maximal kyla och placerade bollen i krysset. Granqvist har hyllats som aldrig förr i hela Sverige ända sedan slutsignalen i går kväll.

Granens sköna reaktion

Och nu sprids en video på honom som bevisar exakt hur skön Granen är.

Det är lagkamraten Albin Ekdal och förbundskaptenen Janne Andersson som är i samspråk, när ”Granen” bjuder det skönaste garvet vi har sett.

Se Granens underbara reaktion:

https://twitter.com/hamzayaseen3/status/1012028010847928322

ANNONS: Missa inte! Just nu får alla nya spelare 500 procent upp till 500 kronor. Sätt in 100 kronor och få hela 600 kronor att spela för. Gäller endast via den här länken!

Dela artikeln för att hylla svenska landslaget!

RÄTTELSE: I en tidigare version uppgavs det att Granqvist skrattade efter att ha fått höra resultatet i Tysklands-matchen. Enligt Expressen har detta dementerats av landslaget.

LÄS MER: Allt du behöver veta om fotbolls-VM 2018!

Så hyllar fotbolls-världen Sverige efter segern mot Mexiko