Glenn Hyséns vackra hyllning rakt från hjärtat till Sven-Göran Eriksson berör alla: "Om inte Svennis gjort det..."

Glenn Hyséns vackra hyllning rakt från hjärtat till Sven-Göran Eriksson berör alla: ”Om inte Svennis gjort det…”

Glenn Hysén har mycket att tacka Sven-Göran Eriksson för.
Vilket han nu gör i en hjärtevärmande hyllning till tränarikonen.
Efter ”Svennis” cancerbesked lättar Hysén på sina tankar och berör oss alla.

För nästan ett år sedan kom beskedet att legendariske tränaren Sven-Göran Eriksson tar en paus från alla sina uppdrag på grund av en okänd sjukdom. Nyligen avslöjade 75-åringen själv att det handlar om cancer och att han i bästa fall har ett år kvar att leva.

Svennis cancer

Cancerbeskedet har väckt ett stort stöd i hela fotbollsvärlden och mängder av hälsningar har strömmat in för att visa ”Svennis” hur mycket han har betytt som tränare i alla sina klubbar och landslag. Lazio, Manchester City, Benfica och England har alla försökt stötta svensken under den här svåra tiden.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Glenn Hysén, Sven-Göran Eriksson, fotboll
070718 Fotboll, Träningsmatch: Glenn Hysen och Sven-Göran Eriksson, tränare, Manchester City. © Bildbyrån – 28965

En som har mycket att tacka Sven-Göran för är svenske mittbacksikonen Glenn Hysén. Han hade Eriksson som tränare i både IFK Göteborg och Fiorentina och öppnar nu upp sitt hjärta för att hylla sin gode vän på det allra finaste sättet.

Hyséns hyllning

För den tvåfaldige Guldbollenvinnaren har nämligen tränarikonen betytt allt. Och visar nu sin stora tacksamhet genom att publicera en bild, se den här nedanför, och följande ord på Facebook.
”Hade Svennis inte kommit till Blåvitt, hade jag aldrig lyft den här bucklan (engelska ligatiteln). Han sa till mig att inte dribbla eller slå svåra passningar, för det kan du inte. Glidtackla, nicka undan bollen å kriga, så blir det SKITBRA. Tack Svennis. Ha d gott. Glenn”, skriver Glenn tillsammans med bilden på när han vunnit engelska ligan med Liverpool.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Glenn Hysén, fotboll
230415 Glenn Hysén under en fotografering den 15 april 2023 i Göteborg. Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN / COP 89 / MI0463

Den vackra hyllningen har fått över 18 000 gilla-markeringar på Facebook och alla svenskar berörs av de fina orden om Svennis, se bilden här nedanför.
”Respekt för denna kommentar”, skriver en användare.
”När Svennis talar, då lyssnar man”, skriver en annan.
”Finns visdom för livet utanför fotbollsplanen i dom orden. Utan att vara bäst på det som de flesta vill vara bäst på, kan man med rätt personer i sitt liv hitta en plats där man utvecklas till en stjärna”, skriver en tredje.

Vad tycker du om Glenn Hyséns fina hyllning? Dela artikeln och säg din åsikt!

LÄS MER: Lasse Granqvists toksågning av svenska landslaget – tv-profilen ryter nu till: ”Det är irriterande, håll snattran!”

Se bilden:

Glenn Hysén
FOTO: Facebook
Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev