Fruns starka och öppenhjärtiga berättelse om förlossningen – utan Andreas Granqvist: ”Jag grät”

Andreas Granqvist är återförenad med familjen i Helsingborg igen.
Nu går frun Sofie Granqvist ut och öppet berättar om förlossningen.
Utan sin make som var i VM och representerade Sverige som landslagskapten.

ANNONS: Tidsbegränsat erbjudande på 500% i välkomstbonus upp till 500 kronor! Sätt in 100 kronor – och få hela 600 kronor att spela för. Klicka här för att lägga ditt spel direkt

Det var några omtumlande dagar för Andreas Granqvist i slutet av förra veckan. Natten till fredag födde frun Sofie Granqvist parets andra dotter, Mika, och ett dygn senare var det dags för VM-kvartsfinal mot England.
– Det var bra tajmning. Jag är otroligt glad och stolt. Hon är frisk och min fru är frisk, allt har gått bra, sa ”Granen” på en presskonferens i fredags.
– Att få en dotter är det finaste man kan få, och spela en kvartsfinal i VM är inte alla spelare som får. Det är bara att njuta.

Förlossningen under VM

Det enda som var jobbigt var att landslagskaptenen var på plats i Ryssland samtidigt som fruns förlossning hemma i Sverige. Granen fick följa allt via FaceTime mitt i natten.

Nu berättar frun Sofie den starka berättelsen om förlossningen – utan sin VM-upptagna make.
”Jag grät, Sofie (vännina) grät & vi FaceTimeade Andreas direkt. Där låg han, på ett hotell i Ryssland & fick inte vara med om detta. Där låg han och ville ta sin dotters hand och pussa mig i pannan som sist. Där låg han och där låg jag. Hundratals mil ifrån varann men med vår dotter på bröstet, utan någon energi kvar och med en otrolig längtan efter min man. Det var tufft men jag gissar att det var mest tufft för honom”, skriver Sofie Granqvist i ett öppenhjärtigt blogginlägg på Nouw.

Nu har äntligen Andreas Granqvist återförenats med familjen i Helsingborg igen efter VM-äventyret i Ryssland, läs mer om det här.

ANNONS: Missa inte! Just nu får alla nya spelare 500 procent upp till 500 kronor. Sätt in 100 kronor och få hela 600 kronor att spela för. Gäller endast via den här länken!

Dela artikeln för gratulera paret Granqvist till nyfödda dottern!

LÄS MER: Allt du behöver veta om fotbolls-VM 2018!

Här får VM-hjälten Andreas Granqvist träffa sin nyfödda dotter för första gången

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);