Förre lagkamraten avslöjar nu Zlatans brutala dödshot – efter att ha fått en(!) dålig passning: ”Nästa gång så…”

Förre lagkamraten avslöjar nu Zlatans brutala dödshot – efter att ha fått en(!) dålig passning: ”Nästa gång så…”

Zlatan Ibrahimovic har pekats ut som en mobbare.
Nu vittnar förre lagkamraten Maxi Lopez om den gången som han slog en felpassning mot svensken.
– Ni skulle inte tro mig om jag berättade vad han sa…, säger López.

Zlatan Ibrahimovic har varit svensk fotbolls stora samtalsämne under hösten. Det var nära den ansedde journalisten Olof Lundh släppte boken ”Landslaget enligt Lundh” som en jättedebatt blossade upp.

Uppgifter om övergrepp

I boken så vittnar nämligen flera före detta aktiva inom landslaget om verbala attacker och övergrepp som Ibrahimovic gjorde under sin tid i blågult. Framför allt så pekas påhopp på Rasmus Elm och Oscar Lewicki ut, och dessutom så har en före detta ledare i landslaget, efteråt, sagt att Ibrahimovic varit en vuxenmobbare som ”borde polisanmälts”.

200921 Zlatan Ibrahimovic of AC Milan during the Serie A game between AC Milan and Bologna on September 21, 2020 in Milano. Photo: Maurizio Borsari / BILDBYRÅN

Men många har även nekat till uppgifterna – däribland huvudpersonerna Elm och Lewicki – och en del har även ställt sig emot att det som sagt har framförts anonymts. Men nu kommer ytterligare en spelare som vittnar om ett rejält övergrepp.

”Ni skulle inte tro mig…”

Det är den förre lagkamraten Maxi Lopez, som spelade med Zlatan Ibrahimovic i Milan i början av 10-talet, som berättar om den gången han hamnade i dispyt med svensken under en match mot Parma.

– Jag slog en passning ämnad för Zlatan, men han rörde sig inte ens utan stod bara still och tittade var bollen gick. Sedan vände han sig om och började skrika på mig. Ni skulle inte tro mig om jag berättade vad han sa…, säger López till TyC Sports, enligt Aftonbladet.

AC Milan striker Maxi Lopez of Argentina celebrates scoring the winning goal during the Serie A soccer match between Udinese and AC Milan, at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Saturday, Feb. 11, 2012. AC Milan won 2-1. (AP Photo/Paolo Giovannini)

Men det slutade inte där. Några dagar senare ska Ibrahimovic, enligt Lopez utsago, på nytt tagit upp händelsen.

– Då kom han till mig och sa: ”Jag gillar dig, ni argentinare har karaktär och säger vad ni tycker, ni är inte som brassarna, men med det sagt … nästa gång du gör så där så sliter jag huvudet av dig”.

LÄS MER: Lagerbäcks kyliga gliring till Zlatan Ibrahimovic: ”Det är väldigt, väldigt ovanligt”

Få våra nyhetsbrev!