Engelska och tyska medier överens: Här är målkungen som ersätter Alexis Sanchez i Arsenal

Alexis Sanchez är bara detaljer från att lämna Arsenal.
Men nu kommer det stora glädjebeskedet för alla Arsenalsupportrar.
För Arsenal har nu hittat den perfekta ersättaren.

Allt talar för att Alexis Sanchez kommer att lämna Arsenal för någon av Manchester-klubbarna inom de närmaste dagarna. Där det mesta pekar mot Manchester United.

Arsenalsupportrarna kommer jubla

Därför är Arsenal i desperat behov av förstärkning för att rädda det som finns kvar av den här säsongen. Nu slår både engelska Sky Sports och tyska Bild fast att en riktig drömvärvning är på gång till Arsenal.

Och alla Arsenalsupportrar kommer verkligen jubla åt uppgifterna att Arsenal är favoriter till att värva Dortmunds skyttekung Pierre-Emerick Aubameyang, enligt Sky Sports och Bild som pekat ut honom som Sanchez ersättare i Arsenal.

”De jagar även två till”

28-åringen är en riktig målskytt av rang och gjorde förra säsongen hela 31 mål på 32 matcher i Bundesliga. Många klubbar har varit sugna på att värva den vindsnabbe och målfarlige Aubameyang men nu uppges Arsenal leda den jakten.
– Aubameyang vill ha till en affär, Arsenal vill ha till en affär, men vi får se vad Dortmund tycker, säger Sky Sports Guillem Balague.
– Det kommer heller inte vara den enda värvningen Arsenal gör, då de jagar två till för att förstärka laget den här månaden. Som vi såg i helgen, så lär det behövas.

Minst sagt, då Arsenal föll mot bottenlaget Bournemouth med 2-1 i helgen. En Pierre-Emerick Aubameyang i truppen skulle definitivt förändra en hel del.

Dela artikeln om du vill se den här värvningen!

LÄS MER: Skrällen: Stortränaren kan ersätta Wenger och ta över Arsenal i sommar